Lenovo lansează o serie nouă de tablete cu conectivitate LTE și tehnologie Dolby Atmos

În calitate de lider care creează dispozitive pentru modurile unice în care oamenii utilizează tehnologia, Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) lansează noile tablete Android din seria A pentru consumatorii individuali, Lenovo TAB 2 A8 și A10-70, dar și tableta ideapad MIIX 300, cu sistem de operare Windows.

Lenovo TAB 2 A8

Noua serie A dovedește că dispozitivele accesibile pot fi echipate cu tehnologii de top: tabletele dispun de tehnologia Dolby Atmos, care îmbunătățește claritatea și profunzimea sunetului redat de boxele încorporate, optimizând astfel experiența de vizionare a filmelor și a serialelor de televiziune, dar și pe cea a audițiilor muzicale.

Utilizatorii au acum totul la dispoziție – o tabletă cu ecran generos, ușoară și subțire, care vine însă echipată cu o serie de caracteristici și funcții multimedia optimizate. Mulți utilizatori preferă să-și folosească tableta pentru relaxare, urmărind conținut digital și vor aprecia ecranul Full HD de 10,1 inci, ce oferă imagini atât de clare, încât te transpun în acțiunea jocului sau a filmului urmărit.

Dolby Atmos completează gama de tehnologii audio-video, TAB 2 A10-70 fiind prima tabletă Android care dispune de aceasta tehnologie audio impresionantă. Utilizatorii pot da volumul la maximum pentru a se bucura de sunetul extrem de bogat și de puternic redat de bara de sunet cu mai multe difuzoare – o caracteristică impresionantă pentru o astfel de tabletă.

Cu o grosime de 8,9 mm și o greutate de 500 de grame, se potrivește perfect chiar și atunci când utilizatorii sunt în mișcare. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.4 pe un procesor MediaTek cu patru nuclee, iar performanțele sale sunt îmbunătățite comparativ cu cele ale modelului predecesor, prin modulul Wi-Fi dual band și camera principală de 8 megapixeli. TAB 2 A10-70 este disponibilă în două culori, Pearl White sau Midnight Blue. Prețul sub 200 de dolari restabilește relația dintre preț și valoare adăugată.

Noile noastre PC-uri și tablete demonstrează că accesibilitatea și inovația pot fi sinonime. În mod special, integrarea tehnologiei Dolby Atoms, disponibilă de obicei pentru produsele premium, pe dispozitivele din seria A ridică standardele experienței de conectivitate mobilă”, spune Jeff Meredith, vicepreședinte și director general, Tablets, Mobile Business Group, Lenovo.

Lenovo prezintă, de asemenea, în cadrul Mobile World Congress, şi modelul entry-level de 8 inci, TAB 2 A8. Această tabletă HD vine în întâmpinarea celor care vor să rămână conectați, făcând o investiție minimă. Cu un preț de pornire de numai 129 de dolari, TAB 2 A8 îndeplinește cu succes cele mai frecvente sarcini de conectivitate personală, de la acces la rețele de socializare, la conferințe video online.

Mai ușoară decât modelul TAB 2 A10-70, cu o greutate de numai 360 de grame, și fiind la fel de subțire, TAB 2 A8 are o autonomie care îi permite să ofere conectivitate pentru întreaga zi lucrătoare de 8 ore, fără să mai aibă nevoie de o nouă reîncărcare. Rama modelului TAB 2 A8 este mai subțire decât cea a modelului anterior TAB A8, ceea ce înseamnă că utilizatorii beneficiază de un ecran de 8 inci în corpul unuia de 7 inci, pentru și mai multă portabilitate.

TAB 2 A8 îi încântă pe pasionații de conținut multimedia cu tehnologia Dolby Atmos, care oferă o experiență audio de calitate chiar și atunci când utilizatorul este în mișcare și folosește o pereche de căști. În plus, camera de 5 megapixeli le permite utilizatorilor să realizeze fotografii de calitate. Răspunzând cererilor formulate de utilizatori, TAB 2 A8 este prima tabletă care utilizează sistemul de operare original Android 5.0 Lollipop. Ca și fratele său mai mare, TAB 2 A8 dispune de procesor MediaTek cu patru nuclee. De asemenea, tableta dispune de un spațiu de stocare de până la 32 GB cu ajutorul unui card de memorie microSD și este disponibilă în patru culori: Pearl White, Ebony, Midnight Blue sau Neon Pink.

Noua tabletă idepad MIIX 300 oferă portabilitatea impresionantă a unei tablete de 8 inci la pachet cu familiaritatea sistemului de operare Windows 8.1 și aplicațiile Microsoft Office (cu un abonament inclus pentru un an de zile), pentru o productivitate ridicată. Tableta ideapad MIIX 300 dovedește că productivitatea este disponibilă chiar şi pe dispozitivele compacte.

Ecranul premium IPS cu rezoluție WUXGA o transformă într-o platformă ideală pentru sarcinile zilnice care includ transmiterea și consultarea e-mailului, conferințele video și redarea conținutului digital, dar și pentru vizionarea filmelor sau a serviciilor de streaming online. Tableta are un spațiu intern de stocare eMMC de până la 64 GB, un cititor de carduri microSD pentru transfer de fișiere, Wi-Fi și Bluetooth, două camere foto și o autonomie ridicată și un procesor Intel Atom.

Îmbinarea sunetului Dolby Atmos cu performanțele digitale superioare ale seriei TAB 2 are ca rezultat un produs câștigător și suntem încântați să colaborăm cu Lenovo pentru a oferi o experiență impresionantă care sporește interacțiunea utilizatorilor aflați în mișcare cu divertismentul cu care se delectează”, spune John Couling, vicepreședinte senior, E-Media Business Group, Dolby Laboratories.

Lenovo TAB 2 A10 va fi disponibilă începând cu luna aprilie, în pachete de caracteristici ce au un preț de pornire de aproximativ 199 de dolari pentru modelele Wi-Fi și 279 de dolari pentru modelele LTE.

Lenovo TAB 2 A8 va fi disponibilă începând din luna iunie, în pachete de caracteristici cu un preț de pornire de aproximativ 129 de dolari pentru modelele Wi-Fi și 179 de dolari pentru modelele LTE.  Produsele vor fi disponibile la marii retailer și online pe www.lenovo.com.

Lenovo ideapad MIIX 300 va fi disponibilă începând cu luna iulie la marii retailer. Prețul de pornire va fi de aproximativ 149 de dolari.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *