LG a lansat azi noul smartphone LG G3

LG Electronics (LG) a prezentat astăzi, 28 mai 2014, la nivel global, noul smartphone LG G3, succesorul lui LG G 2. Lansat printr-o serie de evenimente care au avut loc în șase orașe ale lumii – Londra, New York, San Francisco, Seoul, Singapore și Istanbul – LG G3 își propune să redefinească conceptul de smartphone la nivel global.

LG G3 1Dezvoltat sub conceptul „Simple is the New Smart”, LG G3 reprezintă un apogeu al cercetărilor în rândul consumatorilor pornind de la filozofia procesului de dezvoltare a produsului LG “învățăm de la tine”(Learning from You). LG G3 a fost dezvoltat folosind mai bună tehnologie existentă pe piață, oferind consumatorilor o experiență mult mai ambițioasă față de orice a avut de oferit LG până în acest moment.

“Cea mai inteligentă inovație pe o piață de smartphone-uri cu o evoluție rapidă este crearea unei armonii între tehnologia avansată și o experiență simplificată a utilizatorului,” a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications. “LG G3 este rezultatul efortului nostru de a reda această idee printr-un produs tangibil. Suntem extrem de mulțumiți de rezultat. ”

Caracteristicile cele mai importante ale noului LG G3:

  • Ecran de 5.5 inci Quad HD cu 538ppi și o rezoluție a ecranului de patru ori mai mare decât cea a unui ecran HD și aproape de două ori mai mare față de cea a unuia Full HD.Uun raport al ecranului de 76,4 la sută cu rame subțiri de jur împrejur
  • LG a dotat noul G3 cu o baterie detașabilă și tehnologii avansate optimizate pentru a maximiza eficiența bateriei. Prin înlocuirea metalului catodic al bateriei cu grafit, inginerii LG au putut să extindă durata de viață a bateriei G3. Rezultatul este o baterie care poate ține ritmul cu un ecran Quad HD ultra performant, fără să se descarce pe parcursul zilei.
  • Camera de 13MP SOI+ (Stabilizator Optic de Imagine Plus) cu un revoluționar Laser Auto Focus care poate face poze deosebit de clare într-o fracțiune de secundă, față de timpul necesar unei camere convenționale.
  • Design-ul este metalic lucios pe partea din spate si nu lasă amprente după folosire, aspectul în ansamblu fiind deosebit. G3 va fi disponibil în cinci culori: negru metalic, alb, auriu șampanie, violet și roșu burgund.
  • Forma de arc se simte extrem de confortabil într-o singură mână și integrează design-ul inovativ cu butonul din spate.
  • Interfața pentru utilizator reproiectată grafic se integrează în conceptul Simple is the New Smart al noului LG G3.

Camera foto are câteva caracteristici deosebite. Astfel, LG a simplificat și procesul de surprindere a momentelor speciale. În loc să se focuseze pe subiect în previzualizare și apoi să se apese pe butonul declanșator, la noul G3, în timp ce camera se focusează pe subiect, va porni instantaneu și declanșatorul.

Mai mult de atât, camera frontală de 2.1MP încorporează câteva noi îmbunătățiri cum ar fi un senzor de imagine mai mare și o deschidere mai mare pentru lumină și selfie-uri mai reușite. Un mod unic de a realiza un selfie a fost încorporat prin controlul gesturilor, astfel că utilizatorul este pregătit să se fotografieze, LG G3 va recunoaște gestul și va începe automat numărătoarea inversă de trei secunde.

Pentru video, LG G3 oferă o calitate superioară a sunetului, utilizând microfoane care măsoară mediul pentru a identifica nivelul audio optim pentru o înregistrare cât mai clară. Și cu speaker-ul de 1W înglobat cu Boost AMP, utilizatorii se pot bucura de muzică și filme de o calitate a sunetului mai bună și în tonuri mai clare.

LG G3 va fi lansat la nivel mondial pe data de 28 mai 2014 și va fi disponibil la peste 170 de distribuitori.

 Galerie foto:

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *