LG a lansat o versiune LTE a tabletei G Pad 8.0

În intenția de a extinde poziția de lider pe segmentul LTE de la smartphone-uri la tablete, LG a lansat astăzi o versiune LTE a tabletei G Pad 8.0, oferind conectivitate outdoor foarte bună și portabilitate ridicată pentru consumatori. LG G Pad 8.0 LTE oferă echilibrul perfect între performanță și competitivitatea prețurilor și vine cu cele mai bune caracteristici premium UX ale lui LG G3, oferind capabilități de multi-tasking foarte ușor de folosit și o experiență multimedia captivantă.

LG G Pad 8 02Tableta LG G Pad 8.0 LTE include o caracteristică unică de sincronizare care oferă conectivitate ușoară cu alte dispozitive Android. Cu QPair 2.0, utilizatorii se pot conecta prin Bluetooth la smartphone-urile lor, pentru a răspunde în mod convenabil la apeluri telefonice, a primi notificări și trimite mesaje text, direct de pe tableta LG.

Alte caracteristici importante ale tabletei LG G Pad 8.0 LTE includ:

• Atinge și Fă poză (Touch & Shoot) ajută la imortalizarea rapidă și intuitivă a momentelor speciale, permițându-le utilizatorilor să atingă orice parte a ecranului tabletei G Pad, declanșând camera într-un singur pas, eliminând realizarea acestui proces în două etape, care consumă mai mult timp.

• Identificarea gesturilor (Gesture Shot) face ca realizarea selfie-urilor să fie mai simplă și mai distractivă. Deschiderea și închiderea mâinii în fața obiectivului începe o numărătoare inversă de trei secunde înainte de declanșarea camerei pentru selfie-uri excelente și clare.

• Tastatura inteligentă (Smart Keyboard) face tastarea pe ecranul unei tablete de 8 inci la fel de ușoară ca tastarea pe un smartphone. Tastatura inteligentă reduce erorile de intrare cu până la 75 la sută, prin urmărirea și analizarea obiceiurilor de dactilografiere, intuind astfel ce cuvinte intenționează utilizatorul să tasteze.

• Knock Code, funcția de securitate patentată LG, determină pornirea și deblocarea să fie mult mai fluide, oferind posibilitatea setării a patru modele personalizate de atingere a ecranului, astfel încât membrii familiei să poată folosi tableta LG G Pad fără a avea acces unii la infomațiile personale ale celorlalți.

„Cu tableta G Pad 8.0 LTE, LG stabilește un standard mai ridicat de conectivitate pe piețele emergente 4G”, a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. „Consumatorii din ziua de astăzi care se deplasează în mod constant cer viteză și confort oriunde ar fi, în orice moment. Atâta vreme cât există o infrastructură 4G LTE, ne dorim ca produsele LG să fie primele care să beneficieze de rețeaua cea mai rapidă. „

Tableta G Pad 8.0 LTE va începe să fie distribuită în țările europene importante începând cu această săptămână, iar pe piețele din Europa Centrală și America de Sud, Asia și CSI, în săptămânile ce urmează.

Specificații-cheie ale tabletei G Pad 8.0:

• Ecran: 8.0-inci IPS (1280 x 800 / WXGA)
• Procedor: 1.2GHz Quad-Core
• Memorie: 16GB eMMC / 1GB RAM / slot microSD
• Cameră: Spate 5MP / Față 1.3MP
• Baterie: 4200mAh
• Mărime: 210.8 x 124.2 x 9.9mm
• Greutate: 344g
• Conectivitate: Wi-Fi / LTE
• Culoare: Negru / Alb / Portocaliu / Albastru
• Alte specificații: QPair 2.0 / Touch & Shoot / Gesture Shot / Smart Keyboard / Knock Code

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „LG a lansat o versiune LTE a tabletei G Pad 8.0”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 11 - 15 august

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *