LG G Watch R va fi lansat la nivel global

LG Electronics (LG) a anunțat pe 24 octombrie cel mai nou dispozitiv purtabil Android, LG G Watch R, care va fi disponibil în magazinele din întreaga Europă, în țări precum Franța, Italia, Spania și Marea Britanie, la începutul lunii noiembrie, urmând a fi disponibil pe piețele cheie din America de Nord, Asia și Comunitatea Statelor Independente (CSI). Consumatorii din anumite piețe vor avea, de asemenea, posibilitatea de a achiziționa G Watch R din Google Play în săptămânile următoare.

LG G

În timp ce primul G Watch a fost proiectat pentru a fi un simplu dispozitiv purtabil Android, LG G Watch R a fost dezvoltat cu gândul la aspectele estetice. G Watch R reprezintă angajamentul LG de a îmbina forma și funcționalitatea într-o perfectă armonie și de a crea un dispozitiv care nu numai că arată foarte bine, dar, cel mai important, încorporează tehnologie care îţi va face viața mai ușoară”, a declarat Dr. Jong-seok Park, Președinte și CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications

LG G Watch R a fost anunţat la nivel mondial în cadrul IFA 2014, fiind așteptat cu interes, iar datorită aspectului său elegant și performanței in materie de tehnologie, a devenit unul dintre cele mai discutate produse noi ale show-ului. Fiind primul ceas din categoria dispozitivelor purtabile care dispune de un ecran complet rotund Plastic OLED (P-OLED), G Watch R a fost inspirat de ceasurile clasice, premium. Ecranul P-OLED circular de 1,3 inci profită de fiecare pixel, producând imagini în culori uimitoare și vizualizare precisă din toate unghiurile, chiar și în lumina puternică a soarelui.

Proiectat și construit să reziste o perioadă îndelungată, LG G Watch R are un design clasic din oțel inoxidabil și aluminiu durabil și este alimentat de o baterie de 410 mAh. La fel ca originalul LG G Watch, G Watch R oferă performanță optimă datorită procesorului puternic, dar eficient Qualcomm Snapdragon 400 de 1,2 GHz, cu 4 GB de stocare și 512 MB de RAM. Cu un grad de protecție IP67, dispozitivul este complet protejat de praf și rezistent la apă până la 30 de minute la o adâncime de maxim un metru. LG G Watch R, este ușor de personalizat și compatibil cu orice curea de ceas cu o lățime de 22 de mm.

Specificații

 • Chipset: 1,2 GHzQualcomm®Snapdragon™400
 • Ecran: 1,3inciP-OLED (320 x320)
 • Memorie: 4GBeMMC/512 MB RAM
 • Baterie: 410 mAh
 • Sistem de operare: AndroidWear™
  (compatibil cu smartphone-uri care rulează cel puțin Android 3)
 • Senzori: 9-Axis (Giroscop/Accelerometru/Compas)
  Barometru
  PPG (Monitorizarea ritmului cardiac)
 • Culoare: negru
 • Altele:rezistent la praf și la apă(IP67)

Prețurile și detalii suplimentare legate de cumpărare vor fi anunțate la nivel local în momentul disponibilității.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *