LG G3 va fi disponibil în România la operatori, în retail și online, începând cu 11 iulie

LG G3 1Noul smartphone LG G3 va fi disponibil pe piața din România începând cu vineri, 11 iulie, în magazinele operatorilor și de retail din București și online, iar în magazinele operatorilor și de retail din țară, din 15 iulie.

LG G3 se remarcă pentru inovația privind display-ul, camera foto, design-ul și caracteristicile UX. Dezvoltat pornind de la conceptul „Simplu este noul smart”, LG G3 încorporează cele mai performante tehnologii, oferind utilizatorilor o experiență de utilizare mult mai simplă și mai ușoară.

Să revedem cele mai importante caracteristici ale noului LG G3:

  • Ecran de 5.5 inci Quad HD cu 538ppi și o rezoluție a ecranului de patru ori mai mare decât cea a unui ecran HD și aproape de două ori mai mare față de cea a unuia Full HD pentru imagini mai clare și o reproducere cât mai realistă a culorii.
  • Camera de 13MP OIS+ (Stabilizator Optic de Imagine Plus) cu un revoluționar Laser Auto Focus care poate face poze deosebit de clare, chiar și în condiții de întuneric.
  • Design-ul este metalic lucios pe partea din spate si nu lasă amprente după folosire, aspectul în ansamblu fiind deosebit.
  • Forma de arc se simte extrem de confortabil într-o singură mână și integrează design-ul inovativ cu butonul din spate.
  • Caracteristicile simple și intuitive UX, inclusiv Tastatura inteligentă (Smart Keyboard) care reduce erorile de scriere cu până la 75 la sută prin urmărirea și analizarea obiceiurilor privitoare la editare; Notificare Inteligentă (Smart Notice): Ca un asistent personal, notificarea inteligentă oferă sugestii și recomandări bazate pe comportamentul de utilizare a smartphone-ului, informații în timp real și notificări, chiar înainte ca utilizatorul să le ceară; Securitate Inteligentă (Smart Security), cuprinde o suită de caracteristici de securitate, inclusiv pe cele patentate LG, Knock CodeTM, Conținut Blocat (Content Lock) și Kill Switch.
  • Accesoriile premium, cum ar fi carcasa QuickCircle (care se achiziționează separat), oferă utilizatorilor posibilitatea de a avea acces ușor la șase funcții utilizate frecvent fără a deschide capacul, precum și o colecție de carcase Slim de protecție pentru a proteja G3 așa cum au gândit designerii acestuia de la bun început.

LG G3 va putea fi încărcat fără fir, cu ajutorul încărcătorului wireless Qi, precum și cu propriul încărcător wireless portabil LG (care va putea fi achiziționat separat). Cu noul încărcător wireless LG, utilizatorii își pot monitoriza și încărca telefonul în același timp, prin plasarea dispozitivului pe suportul de încărcare.

LG G3 este disponibil în 3 culori – negru, alb și auriu, la un preț recomandat de 2.699 RON.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *