LG lansează tabletele din gama G Pad în mai multe culori, disponibile cu funcțiile LG G3

După ce a anunţat, în luna mai, lansarea tabletelor G Pad 7.0, G Pad 8.0 și G Pad 10.1, L, LG lansează tabletele din gama G Pad în mai multe culori, disponibile cu funcțiile LG G3. Noua gamă include cele mai bune funcții de la tableta G Pad 8.3 și smartphone-ul G3.

LG G Pad SeriesLansate în această lună, în Europa, noile dispozitive G Pad 7.0, G Pad 8.0 și G Pad 10.1 oferă echilibrul perfect între performanță, personalitate și preț, pentru a acoperi segmentul de mijloc al pieței de tablete. Toate cele trei tablete vor oferi un procesor Quad-Core de 1.2 GHz, 1GB RAM și un ecran IPS True HD (1280 x 800), încorporate într-un design elegant și ergonomic, disponibil în cinci culori diferite – negru, alb, roșu, portocaliu luminos și albastru luminos. Având marginile rotunjite, tabletele se pot manevra extrem de confortabil cu o singură mână.

Prin cea mai mică tableta, LG G Pad 7.0, utilizatorilor li se oferă un dispozitiv portabil, care oferă atât mobilitate, cât și putere. Tableta LG de dimensiuni medii, G Pad 8.0, oferă o experiență multimedia captivantă și capacitatea de a folosi mai multe funcții în mod simultan și foarte ușor. Tableta G Pad 10.1 are un ecran mai mare, alimentat de o baterie de 8000 mAh, care oferă utilizatorilor o experiență captivantă care constă în multe ore de divertisment, oriunde, oricând.

În cadrul LG, înțelegem că oamenii au nevoi diferite și, astfel, ne-am dorit să oferim consumatorilor o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește dimensiunea, design-ul și prețul, incluzând cele mai bune tehnologii LG”, a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. „Prin intermediul celor mai recente tablete ale noastre, LG oferă consumatorilor opțiuni pentru a avea un dispozitiv care să se potrivească cel mai bine stilului de viață și nevoilor lor.”

LG G pad QPair 2.0LG continuă să facă mult mai convenabilă conectivitatea între dispozitivele LG, odată cu introducerea aplicației QPair 2.0, care oferă convergență perfectă între tablete cu sistem de operare Android si smartphone-uri, printr-o simplă conexiune Bluetooth. Utilizatorii pot primi notificări privind apelurile și mesajele de pe un smartphone și au posibilitatea să răspundă direct de la G Pad.

Pentru a încuraja crearea de aplicații care determină utilizarea optimă a acestei integrări, SDK QPair 2.0 poate fi descărcat de pe site-ul dezvoltatorului LG (http://developer.lge.com ). Cu ajutorul SDK-urilor, dezvoltatorii pot crea aplicații care permit utilizatorilor să folosească aibă acces la media online și să modifice setările de pe G Pad de la distanță, de pe orice smartphone Android.

Efortul LG de a simplifica experiența utilizatorului cu toate dispozitivele pe care le deține este susținut de noua gamă de tablete G Pad. Interfața grafică pentru utilizator regăsită la toate dintre cele trei tablete a fost proiectată pentru a fi curată, extrem ușor de folosit. LG a adoptat un design minimalist al interfeței, cu grafică plată și motive circulare, inspirate de logo-ul LG, în concordanță cu aspectul celui mai recent lansat smartphone, LG G3.

Noile tablete LG vor include, de asemenea, funcția KnockCodeTM, extrem de apreciată, creată pentru sporirea securității, cu ajutorul căreia pot porni și debloca G Pad-ul printr-un singur pas, folosind un model de atingere a ecranului. G Pad va recunoaște până la patru tipuri de modele, astfel încât membrii familiei să poată folosi aceeași tabletă, având posibilitatea, în același timp, să își păstreze datele și fotografiile personale.

Tastatura inteligentă (Smart Keyboard) și Fereastra Dublă (Dual Window) vor fi, de asemenea, incluse în trio-ul tabletelor. Fiind o tehnologie prezentată și pe cel mai recent smartphone premium, LG G3, Smart Keyboard reduce erorile de intrare cu până la 75 la sută prin urmărirea și analiza obiceiurilor de dactilografiere și intuiește ce cuvânt intenționează utilizatorul să tasteze. Dual Window poate împărți ecranul și rula două aplicații în același timp, facând folosirea aplicațiilor în același timp mai ușoară ca niciodată.

Prețul și detaliile suplimentare privind disponibilitatea vor fi anunțate la nivel local.

Specificați itehnice

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *