LG prezinta la IFA 2014 cele mai noi smartphone-uri din seria L și produse home entertainment

LG Electronics va prezenţa în cadrul IFA 2014 cele mai noi smartphone-uri din seria L, modelele L Fino şi L Bello, accesibile pentru adolescenţi şi pentru cei care folosesc pentru prima dată un smartphone. Tot în cadrul IFA 2014, LG va prezenţa şi cele mai noi produse de divertisment în propria locuinţa: noul proiector Mini Beam cu bluetooth şi noua gama audio wireless smart Hi-Fi mulţi-room.
L Fino și L Bello – caracteristici premium UX, camere de primă clasă și procesoare quad-core puternice, fără a avea un preț premium

LG-L-BELLOL Fino și L Bello reprezintă alternative puternice la smartphone-urile cu prețuri mai mari, perfecte pentru adolescenți și pentru proaspeții posesori de smartphone-uri de pe piețele emergente 3G. Cu procesoare quad-core foarte rapide și caracteristici premium UX preluate de la popularul LG G3, LG are scopul de a-și lăsa amprenta pe piețele-cheie prin oferirea de telefoane de excepție la prețuri speciale.

L Fino și L Bello păstrează semnătura LG a design-ului cu buton în partea din spate și sunt dotate cu o cameră foto de înaltă clasă de 8MP și caracteristici de proprietate UX, care fac ca fotografierea să devină distractivă și ușoară. Cercetările privind comportamentul consumatorilor arată că aparatul de fotografiat este unul dintre factorii decisivi ai alegerii unui telefon, clienții adolescenți ținând în special cont de acest lucru atunci când aleg un smartphone. Noua serie L de la LG oferă cea mai bună cameră de fotografiat printre smartphone-urile din aceeași categorie, asigurând utilizatorii de faptul că vor primi calitate, imagini clare, perfecte pentru a fi împărtășite.

LG-L-FINOCaracteristicile notabile ale modelelor L Fino și L Bello includ:

– Touch & Shoot (Atinge și Declanșează): ajută fotografierea rapidă și intuitivă a momentelor speciale, permițându-le utilizatorilor să apese oriunde pe ecran pentru a fixa imaginea și a declanșa captura într-un singur pas.

– Gesture Shot: permite utilizatorilor să deschidă și să închidă pur și simplu mâna în fața obiectivului pentru a începe o numărătoare inversă de trei secunde înainte de declanșarea camerei.

– Lumina la camera din față: reduce dimensiunea ecranului de previzualizare și adaugă un fundal luminos alb pentru iluminare mai moale în modul de auto-portret.

– Knock Code: permite utilizatorilor deblocarea smartphone-urile lor LG printr-un singur pas printr-un model de atingere personalizat al ecranului telefonului.

– Carcasa QuickCircle oferă acces facil la funcțiile utilizate frecvent, cum ar fi funcția de apelare, mesaje text, muzică și cameră foto, totul realizându-se prin fereastra carcasei fără a mai deschide capacul acesteia.

„Cu specificațiile lor competitive și prețuri accesibile, avem mari speranțe ca L Fino și L Bello să continue expansiunea cu succes pe piețele emergente”, a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. „Cele mai noi smartphone-uri ale noastre din seria L înfățișează cel mai bun design LG, hardware și UX, și demonstrează angajamentul nostru de a aduce cea mai bună experiență smartphone pentru cât mai mulți clienți 3G cu putință.”

Începând din această lună, LG va începe lansarea L Fino și L Bello pe piețele cheie 3G din America Latină și în țări din Europa, Asia, ulterior urmând să pătrundă în țările apropiate. Prețuri și alte detalii suplimentare de disponibilitate vor fi anunțate la nivel local în momentul lansării.

Proiectorul MiniBeam cu Bluetooth – o experiență multimedia portabilă

LG Bluetooth-Mini-Beam-ProjectorLG Electronics (LG) va lansa proiectorul său versatil MiniBeam cu Bluetooth (modelul PW700) pentru piețele europene luna viitoare. Soluția de divertisment portabilă este capabilă să proiecteze imagini clare, vibrante pe orice suprafață netedă și, cu ajutorul conectivității Bluetooth, PW700 poate reda wireless sunete de înaltă calitate la orice sistem audio compatibil, inclusiv căști și sisteme home theater.

Acest proiector mic măsoară 172mm x 117mm și cântărește doar 580g, mai puțin decât o sticlă de apă. Cu 700 ANSI-lumeni de luminozitate, 100.000:1 raport de contrast și rezoluție clară de 1280 x 800, PW700 poate transforma peretele camerei de zi, tavanul dormitorului, ușa de la garaj sau o parte a unei clădiri într-o experiență cinematografică. Opțiunile de screen share ale ecranului, cum ar fi WiDi, Miracast și HDMI fac posibilă accesarea conținutului stocat pe laptop-uri, smartphone-uri și o serie de alte dispozitive electronice, extrem de ușor și convenabil.

LG-Bluetooth-Mini-Beam-Projector„LG Bluetooth MiniBeam este un cinema personal pe care îl poți lua cu tine oriunde te duci”, a declarat In-kyu Lee, vice-președinte senior și sef al diviziei de televiziune al LG Home Entertainment Company. „Fie că te uiți la un film în interior sau la un videoclip de pe smartphone în aer liber, LG Bluetooth MiniBeam oferă o experiență de vizionare cu adevărat versatilă.”

LG PW700 va fi disponibil pe piețele cheie din Europa începând din septembrie, urmând ca din octombrie să fie prezent și în țări din Asia și Orientul Mijlociu. LG MiniBeam cu Bluetooth va fi expus la IFA 2014 în perioada 5-10 septembrie.

Specificații cheie ale lui LG PW700 MiniBeam cu Bluetooth:

– Luminozitate: 700 ANSI

– Sursă de lumină: LED-uri

– Rezoluție: WXGA (1280×800)

– Dimensiune imagine: 25-100 inch

– Raport de contrast: 100.000: 1

– Sunet: 1W x 2 Stereo

– Dimensiuni: 172 x 117 x 40 mm

– Greutate: 580g

– Screen share: da

– Bluetooth: versiunea 3.0

– Suport USB: HD Divx, Oficiul Viewer

– Auto Keystone: da

– Intrări: 1 USB, 1 HDMI (MHL), 1 RGB, 1 intrare pentru căști, 1 componentă prin RGB, 1 AV

LG Music Flow – gama audio wireless smart HI-FI multi-room
LG Music Flow 1Boxele LG Music Flow (modelele H3, H5, H7), Sound Bar-ul (modelul HS6), Network Bridge-ul (modelul R1) și aplicația Music Flow Player pentru smartphone-uri formează un sistem audio Hi-Fi, convenabil și inteligent, pentru acasă.
Prin aplicația Music Flow Player, utilizatorii pot gestiona centralizat întreaga colecție de muzică digitală, chiar dacă aceasta este stocată pe mai multe dispozitive și pot controla toate unitățile Music Flow din casă. Aplicația poate, de asemenea, recomanda melodii și liste de redare, poate oferi acces ușor la posturile de radio de pe internet și poate funcționa ca un smartphone music player atunci când utilizatorul este în mișcare.

„LG Music Flow duce conceptul de dezvoltare rapidă a sistemelor audio wireless multi-room la un nou nivel, cu o calitate superioară și avantajoasă a sunetului”, a declarat Byung-hoon Min, vice-președinte al diviziei audio-video a companiei LG Home Entertainment. „Sistemul nostru avansat poate crea o coloană sonoră personală care nu numai că urmează ascultătorul dintr-o cameră în alta, dar se declanșează și atunci când acesta intră în casă. Specialiștii LG au stabilit un nou standard prin introducerea unor elemente și funcții sistemului audio wireless care nu au fost disponibile înainte pe unități concurente.”

LG Music Flow 2Pentru a garanta o performanță optimă a sunetului, LG a dezvoltat și implementat un algoritm automat propriu pentru compensarea volumului în Music Flow. Această tehnologie avansată de software asigură putere și claritate audio pe toate frecvențele. În plus, fiecare difuzor are un conținut din fibră nano și o diafragmă cu miez din spumă, care urmăresc să îmbunătățească calitatea sunetului. Unic la modelul HS6 Sound Bar, algoritmul LG Stereo Field Extension (SFX) creează un spațiu mai mare de recepție și amplifică efectul de sunet surround.

LG Music Flow este primul sistem din categoria sa care dispune de 24 de biți/192kHz de redare Hi-Fi pe multiplele dispozitive inter-conectate, care reproduc un sunet de calitate asemănător celui dintr-un studio, de departe superior redării de pe un CD sau MP3 digital.

Modelele LG Music Flow H7 (70W), H5 (40W) și modelul Network Bridge R1 vor fi disponibile în Marea Britanie începând din această lună și în alte piețe din Europa după IFA 2014 Berlin de la începutul lunii septembrie. Modelele LG Music Flow H3 (30W) și Sound Bar HS6 (320W) vor fi lansate la nivel global la scurt timp după.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Vizitatorii IFA 2014 pot vedea colecția completă LG Music Flow la începutul lunii septembrie.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *