Media Galaxy inaugurează un magazin în Craiova

Retailerul electroIT Media Galaxy, parte din grupul ALTEX România, inaugurează azi, 28 martie 2014, showroom-ul din Craiova, cel de-al 16-lea magazin al reţelei din România. Showroom-ul, situat în mallul Electroputere Parc din Craiova, se întinde pe o suprafaţă de 2.500 mp unde sunt expuse peste 10.000 de produse.

Showroom Media Galaxy CraiovaPeste 80 de game de produse, la prețuri reduse îi așteaptă pe cei care vor trece pragul celui mai mare showroom electro-IT din Sud Estul României. În perioada 28 – 30 martie reducerile cumulate vor depăși suma de 1.000.000 de lei.

În primul weekend, primii clienți Media Galaxy Craiova vor putea achiziționa produse precum:

– televizoare Samsung 3D LED UE55F6400 la numai 3.999, cu o reducere de 1800 lei;

– laptop-uri Lenovo G510 la numai 1.899, cu o reducere de 500 lei;

– tablete Samsung GALAXY TAB 3 7.0 la prețul de 399, cu o reducere de 150 lei;

– aparate de aer condiționat ASW-H12A4 la numai 699 lei, cu o reducere de 500 de lei;

– frigidere Samsung SIDE BY SIDE RSA1ZTLS la prețul de 2.999, cu o reducere de 1500 lei.

”Media Galaxy oferă o experiență completă pentru utilizator, de la primul click pe platforma noastră online, până la vizita în showroom. Consolidându-ne acoperirea offline, prin Media Galaxy Craiova reușim să fim mai aproape de clienții noștri din această zonă a țării și să le oferim acces la inovație. Iar prețurile fără concurență și serviciile de top sunt coordonatele principale ale modelului nostru de business, asta reprezintă Media Galaxy.” a declarat Dan Ostahie, Președinte și CEO, ALTEX România.

Pentru lansarea celui mai nou showroom din rețea, Media Galaxy a inițiat o campanie de intervievare a craiovenilor în legătură cu așteptările lor de la noul magazin. Plecând de la dorințele celor intervievați, Media Galaxy și-a construit oferta specială pentru primul weekend de la deschidere. Această abordare inedită subliniază grija și preocuparea constantă față de nevoile consumatorilor.

Media Galaxy oferă pe lângă o gamă variată de produse şi o paletă de servicii diversificată. Printre aceste servicii se numără: rate flexibile, instalare gratuită, transport gratuit şi extragaranţie. În plus, clienții vor putea beneficia de serviciul ”Batem orice preț online sau offline!”. Astfel, clienții care vor găsi produsele din gama Media Galaxy la prețuri mai mici la retailerii specializați, atât online, cât și offline, vor primi diferența. Acest serviciu subliniază prețurile imbatabile pe care Media Galaxy le oferă.

Depositphotos

0 comentarii la „Media Galaxy inaugurează un magazin în Craiova”

  1. Pingback: Electro-sinteza săptămânii 24 - 28 martie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *