Microsoft Corp. lansează la IFA 2014 noile smartphone-uri Lumia 830, 730 Dual SIM și 735

Microsoft Corp. a anunțat joi, în cadrul IFA 2014, lansarea smartphone-urilor Lumia 830, Lumia 735 şi Lumia 730 Dual SIM, bazate pe cel mai nou sistem de operare Windows Phone 8.1 aducând capabilități foto avansate la preţuri mai accesibile. De asemenea, Microsoft a anunțat două accesorii noi, care oferă modalităţi inovatoare de interacţiune a utilizatorilor cu propriile dispozitive, plus actualizarea Lumia Denim, care oferă caracteristici şi îmbunătăţiri suplimentare modelelor existente de smartphone-uri Lumia.

• Cu un design atrăgător, Lumia 830 este un vârf de gamă mult mai accesibil care oferă inovaţii de vârf precum stabilizarea optică a imaginii şi tehnologie PureView.
• Cu o cameră frontală cu unghi larg, preţ atractiv şi un stil compact şi zvelt, dispozitivele Lumia 730 Dual SIM şi Lumia 735 sunt proiectate pentru apeluri prin Skype şi realizarea de selfie-uri.
• Smartphone-urile Lumia existente continuă să devină mai performante prin intermediul actualizării Lumia Denim, care combină caracteristici noi provenind din ultima actualizare Windows Phone 8.1 Update 1 cu îmbunătăţiri exclusive precum Lumia Camera, care furnizează imagini de cea mai înaltă calitate la cele mai mari viteze.

„Strategia noastră este de pune la dispoziția utilizatorilor mai multe funcționalități prin intermediul unor produse performante, care unesc şi evidenţiază cele mai bune experienţe Microsoft din universul digital şi cel al vieţii reale”, a declarat Chris Weber, Corporate Vice President, Mobile Devices Sales, Microsoft. “Lumia 830, Lumia 735 şi Lumia 730 Dual SIM combină serviciile Microsoft populare, precum Skype, Microsoft Office şi OneDrive, cu importante inovaţii Lumia din zona design-ului şi a camerei foto, pentru a oferi experienţe cu valoare adăugată pentru utilizatori, la preţuri pe care şi le pot permite.”

Noile smartphone-uri Lumia (caracteristici şi specificaţii tehnice):

Lumia 730 – Data Sheet

Lumia 735 – Data Sheet

Lumia 830 Data Sheet

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *