Noua serie de tablete Samsung Galaxy Tab4, disponibilă în România

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe plan local a celei mai noi game de tablete Galaxy, seria Tab4. Produsele sunt disponibile în rețelele partenerilor începând cu această săptămână.

Galaxy Tab4 10.1 (SM-T530) Black-1Tabletele Galaxy Tab4 sunt disponibile în mai multe dimensiuni: cu ecran de 10,1 inci, 8,0 inci și 7,0 inci. Display-ul premium WXGA disponibil pe Tab4, al cărui raport este 16:10, oferă utilizatorilor o experiență de vizionare impresionantă, indiferent dacă aceștia aleg să urmărească videoclipuri, să se joace sau citească texte în format digital.

Datorită funcției Multi Window, utilizatorii pot jongla foarte ușor cu aplicațiile și ferestrele deschise, putând în același timp să folosească și funcția Drag and Drop pentru a transfera diferite fișiere.

Noua serie de produse Galaxy Tab4 oferă o gamă de servicii ce le permit utilizatorilor să acceseze diferite tipuri de conținut: Group Play, un sistem prin care utilizatorii pot face schimb de muzică, documente sau jocuri în timp real; Samsung Link, ce permite schimbul de informații cu orice dispozitiv SMART oricând, oriunde; WatchON, ce permite vizionarea de filme și seriale pe orice dispozitiv.

Întreaga serie de tablete Galaxy Tab4 are un look premium, iar datorită designului subțire și foarte ușor, modelele Galaxy Tab4 de 10,1, 8 și 7 inci oferă o portabilitate excelentă, timp în care utilizatorii se pot bucura de cele mai frumoase ecrane.

Specificații tehnice

Galerie foto

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „Noua serie de tablete Samsung Galaxy Tab4, disponibilă în România”

  1. Pingback: Orange lansează prima tabletă în oferta Best Deal 4G

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *