Noutăți LG la IFA 2014 Berlin: LG G3 Stylus, LG G Watch R și noua gamă de frigidere LG

LG G3 Stylus

LG G3 Stylus 3La scurt timp după lansarea G3 Beat și G Vista, LG Electronics (LG) a anunțat un nou dispozitiv cu ADN împrumutat de la smartphone-ul extrem de apreciat LG G3. LG G3 Styluseste un smartphone ce se activează cu ajutorul unui stylus, oferind un ecran LG G3 Stylus generos și multe dintre caracteristicile G3 ce țin de experiența premium a utilizatorului (UX), toate într-un pachet la un preț avantajos. Este primul smartphone LG din seria G ce oferă un stilou atât pentru productivitate, cât și pentru divertisment.

G3 Stylus vine dotat cu un ecran expansiv qHD de 5,5 inci și are aceleași margini rotunjite Floating Arc, ramele subțiri și design-ul metalic, prezentate pentru prima dată la LG G3.

Dispozitivul este echipat cu camera LG de 13MP care păstrează multe dintre caracteristicile UX de la G3, cum ar fi Touch & Shoot, Gesture Shot și Front Camera Light. Cu o capacitate de 3000 mAh a bateriei detașabile, posesorii LG G3 Stylus pot fi siguri de o experiență multimedia extinsă.

LG G3 Stylus 2„Cu hardware-ul de excepție și prețul excepțional care nu se regăsește la un alt telefon, LG G3 Stylus reprezintă el insuși o categorie”, a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. „LG G3 Stylus este instrumentul perfect pentru consumatorii care nu doresc să se complice cu transportul unui laptop, a unei tablete și a unui smartphone. Dispozitivul rezolvă cu ușurință chestiunile de care utilizatorul are nevoie și îi permite acestuia să se relaxeze în acest timp, fără nevoia unor compromisuri cu privire la calitate, stil sau experiența utilizatorului.”

LG va fi lansat G3 Stylus pe piețele 3G începând cu Brazilia, în septembrie, urmată de țări din Asia, Orientul Mijlociu și Africa și CIS. Prețuri și detalii cu privire la disponibilitatea telefonului vor fi anunțate la nivel local în momentul lansării. Vizitatorii IFA sunt încurajați să vină să vadă LG G3 Stylus la standul LG în Sala 11.2 din Messe Berlin.

LG G Watch R

LG G Watch R 1După lansarea din iunie a unuia dintre primele dispozitive ușor de purtat de pe piață de la Android Wear, LG Electronics extinde rapid oferta de produse ușor de purtat, cu prezentarea unui nou dispozitiv Android Wear – LG G Watch R, la IFA 2014, în Berlin, săptămâna viitoare. LG G Watch R va fi primul dispozitiv portabil de tip ceas din lume care dispune de un ecran rotund din plastic OLED (P-OLED) care utilizează 100% din afișajul său circular.

Cea mai atrăgătoare caracteristică a lui LG G Watch R este afișajul circular OLED-P de 1.3 inci, care determină o definiție uimitoare a imaginii chiar și în lumina puternică a soarelui și o claritate superbă, indiferent de unghiul din care este privit. Având un procesor puternic Snapdragon 400 de 1.2 GHz, LG G Watch R oferă 4 GB de stocare, 512 MB de RAM și o baterie rezistentă de 410 mAh. Acest dispozitiv Android Wear va rula fără efort toate aplicațiile compatibile disponibile în Google Play Store și cu un grad de protecție IP67, LG G Watch R este proiectat pentru a rula timp de până la 30 de minute la o adâncime de un metru a apei.

Cu tehnologia Android Wear, LG G Watch R oferă informații esențiale și relevante exact la locul și momentul potrivit prin intermediul notificărilor de recunoaștere a vocii. Cu o suită de aplicații de sănătate și de fitness LG, utilizatorii pot monitoriza, de asemenea, bătăile inimii, fiind ajutați de senzorul PPG încorporat, iar notificările ingenioase le oferă utilizatorilor memento-uri importante ale apelurilor pierdute și ale mesajelor primite, ale întâlnirilor viitoare, evenimentelor și previziunilor meteorologice locale.

LG G Watch R 2Cu o eleganță a design-ului, LG G Watch R are o estetică rafinată care este o reminiscență a ceasurilor tradiționale. Dotat cu un cadran circular, acest Android elegant și ușor de purtat are curbe clasice fixate pe un cadru puternic, realizat din oțel inoxidabil rezistent și poartă o suită de variante de afișaj, care sunt accesibile printr-o o simplă atingere a ecranului. Cureaua interschimbabilă din piele de vițel de 22 mm îi completează, de asemenea, aspectul, dându-i un aer modern.

„Ceea ce am observat în anul dispozitivelor ușor de purtat este că acest tip de produse nu poate fi comparat cu smartphone-urile și tabletele”, a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. „Dispozitivele ușor de purtat sunt considerate accesorii, prin urmare, consumatorii nu se vor opri la unul singur. Așa că am vrut să completăm design-ul modern al modelului original G Watch cu aspectul clasic al modelului G Watch R. Consumatorii nu vor regreta alegerea făcută, indiferent de modelul selectat.”

LG G Watch R va fi disponibil pe piețele cheie la începutul celui de-al patrulea trimestru al anului 2014. Prețuri și detalii cu privire la disponibilitate vor fi anunțate la nivel local în momentul lansării. Vizitatorii IFA pot vedea LG G Watch R de aproape în sala 11.2 din Messe Berlin, între 5-10 septembrie.

Gama de frigidere LG cu consum eficient de energie

LG Electronics prezintă cea mai nouă gamă de frigidere cu consum eficient de energie la IFA 2014 din Berlin, Germania, oferind o paletă largă de modele care permit o economie excelentă de energie și utilitate la cel mai înalt nivel, în acord cu standardele europene actuale. Frigiderele evoluate LG ajută la menținerea prospețimii alimentelor și la depozitarea și organizarea acestora mult mai ușor și mai convenabil.

Principalele caracteristici:

– Economie de energie extraordinară cu revoluționarul compresor invertor linear LG

– Inovatoarea tehnologie Door-in-Door pentru acces rapid și ușor, cu o pierdere mai mică de aer rece

– Stocare mai inteligentă într-un spațiu mai mare pentru flexibilitate maximă

– Total No Frost cu management inteligent al aerului pentru alimente mai proaspete

– Tehnologia inteligentă și caracteristicile de consolidare a confortului

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *