Orange lansează prima tabletă în oferta Best Deal 4G

Începând de ieri, 4 august, clienții Orange pot achiziționa tableta Samsung Galaxy Tab 3 8.0 4G disponibilă exclusiv la Orange în Best Deal. În plus, prin oferta Buy-Back 4G clienții care aduc un smartphone vechi vor putea achiziționa tableta la pretul de 0 euro alături de un abonament Colibri Explore 25.

Tableta Samsung Galaxy Tab 3 8.0 este compatibilă cu tehnologia Orange 4G, care are acoperire de până la 47% din populația României și 75 % din populația aflată în mediul urban. Cu un design subțire, ecran de 8 inchi și cameră foto de 5 MP, tableta Samsung Galaxy Tab 3 8.0 4G are la bază sistemul de operare Android KitKat și un procesor Dual Core și 1,5GB RAM.

Galaxy Tab4 7.0 (SM-T230) White-1De curând, Orange a lansat Samsung Galaxy Tab 4 10.1, de asemenea compatibilă 4G, urmând ca pe parcursul lunii august să își mărească portofoliul de tablete 4G cu încă 3 modele noi: Samsung Galaxy Tab 4 7.0, Samsung Galaxy Tab S 8.4 și Samsung Galaxy Tab S 10.5.

Clienţii Orange care aleg să își achiziționeze un smartphone sau o tabletă pot apela la un Orange Expert pentru transferarea conținutului pe noul device, pentru instalarea aplicaţiilor sau actualizarea software-ului. De asemenea, clienții Orange pot contacta un Orange Expert ori de câte ori au nevoie de asistență în privința utilizării tabletei sau smartphone-ului, online, în Orange shop sau la telefon, la numărul 408.

Orange recomandă clienților să opteze pentru o asigurare pentru tabletă sau smartphone în primele 30 de zile de la achiziţie pentru a-și proteja investiția de situațiile neprevăzute.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *