Pagina Samsung Mobile România devine cea mai mare comunitate de fani IT&C din România

Paginile de Facebook Samsung Mobile România și Samsung Mobilers România se unesc, atingând împreună peste 700.000 de fani. Astfel, noua pagină Samsung Mobile România devine cea mai mare comunitate de fani IT&C din România, conform topurilor Facebrands.ro. Fanii vor putea găsi aici informații utile despre smartphone-uri și tablete, lansări de produse noi, aplicații, dar și concursuri și activări relevante pentru dorințele și cerințele lor.

Samsung Mobile Romania Facebook

Comunitatea Samsung Mobile România, alcătuită din fani ai smartphone-urilor și tabletelor Samsung, este completată acum de echipa Samsung Mobilers și fanii acestora. Ambasadorii Samsung Mobilers sunt o echipă tânără, entuziastă, pasionată de ultimele tehnologii din domeniul IT&C și de testarea device-urilor și serviciilor Samsung. Testele realizate de echipa Samsung Mobilers, precum și recomandările lor, vor putea fi urmărite în continuare pe pagina de Facebook Samsung Mobile România și pe site-ul www.samsungmobilers.ro. Astfel, conținutul editorial al Samsung Mobile România va include de acum și sfaturi din partea celor înscriși în programul Samsung Mobilers.

La Samsung acordăm o atenție deosebită mediului digital ca mijloc de comunicare cu potențialii utilizatori precum și cu cei care au optat deja pentru produsele noastre. Avem o comunitate solidă, care poate crește organic și ne dorim ca pagina de Facebook Samsung Mobile România să fie mediul în care fanii pot găsi informațiile de care au nevoie, adaptate intereselor și cerințelor lor. Ne asigurăm că le întâmpinăm întotdeauna nevoile oferindu-le conținut exclusiv, informații utile despre produse și tips&tricks despre cum să beneficieze la maximum de funcțiile inovatoare oferite de produsele Samsung. Un rol important în această direcție îl va avea și echipa Samsung Mobilers pe care ne bazăm în crearea de conținut relevant despre lumea tehnologiei Samsung, încurajând experiențele smart,” a declarat Radu Acsinia, Social Media specialist în cadrul Samsung Electronics România.

Fuziunea celor două pagini vine după ce comunitatea fanilor Samsung de pe Facebook (concentrată pe patru pagini – Samsung România, Samsung Trends of Tomorrow, Samsung Mobile România și Samsung Mobilers România) a crescut puternic pe parcursul anului 2013. Astfel, 21% din utilizatorii Facebook din România au dat Like uneia dintre cele patru pagini Samsung. Altfel spus, 1 din 5 români utilizatori de Facebook este fan Samsung. Totodată, la nivel european, Samsung este brandul cu cea mai mare comunitate de fani pe Facebook: 30 milioane. Practic, 3,5% din populația Europei a dat like unei pagini Samsung, conform unui raport Social Bakers din 2013.

Pe pagina Samsung Mobile România fanii află de multe ori în premieră informații despre produsele Samsung, accentul fiind pus pe interactivitate. Există un dialog continuu cu membri comunității, care se înscriu în concursurile și aplicațiile de pe pagină. Aplicația „Fii primul posesor de Galaxy S5” a fost una dintre cele mai apreciate de la începutul anului, având aproape 16.000 participanți, iar la finalul ei unul dintre fanii paginii înscriși în concurs a fost premiat cu un GALAXY S5, devenind astfel primul posesor din România al unui astfel de device.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „Pagina Samsung Mobile România devine cea mai mare comunitate de fani IT&C din România”

  1. Pingback: Electro-Sinteza săptămânii 7-11 aprilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *