Producția de masă a noului iPhone va începe luna aceasta

Grupul taiwanez Hon Hai Precision, cel mai mare producător pe bază de contract de echipamente electronice, va începe luna aceasta producţia de masă a celei mai noi versiuni a smartphone-ului iPhone (iPhone 6), informează azi media din Taiwan, conform Reuters.

1

Fără a cita sursa informaţiilor sale, cotidianul Economic Daily News susţine că producţia de masă a modelului iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inci ar urma să înceapă în a treia săptămână a acestei luni, urmând ca producţia de masă a modelului cu un un ecran de 5,5 inci să demareze în a doua săptămână din luna august.

Un raport separat al agenţiei chineze de presă, care îl citează pe un oficial din provincia Henan, susţine că Hon Hai Precision, ale cărei acţiuni sunt tranzacţionate sub denumirea Foxconn, intenţionează să angajeze 100.000 de persoane pentru a face faţă cererii pentru noul iPhone 6.

Publicaţia Economic Daily News susţine că un alt contractor din Taiwan, firma Pegatron, a început şi ea să recruteze 10.000 de noi angajaţi pentru facilităţile sale din China continentală, unde va fi produs noul iPhone.

Analiştii sunt de părere că, prin mărirea ecranului telefoanelor iPhone, de la 4 inci, în versiunea originală, la 5,5 inci, Apple ar putea să recupereze o parte din cota de piaţă pierdută în faţa rivalilor, precum Samsung Electronics Co Ltd, care a răspuns la cererea consumatorilor pentru telefoane cu ecrane mai mari.

La şapte ani însă de la lansare primului iPhone şi la patru ani de la lansarea iPad, consumatorii aşteaptă în continuare un nou produs revoluţionar de la Apple, grup care pare să treacă printr-o lipsă de inspiraţie după decesul lui Steve Jobs în 2011.

Sursa: Agerpres. Foto

n fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „Producția de masă a noului iPhone va începe luna aceasta”

  1. Pingback: Electro-Sinteza săptămânii 14 - 18 iulie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *