Samsung a lansat noua tabletă Galaxy Tab A

Subțire și extrem de ușoară, Samsung Galaxy Tab A dispune de un aspect modern, este echipată cu tehnologie performantă și are un preț accesibil, fiind astfel tableta ideală pentru orice utilizator.

White-Galaxy TabA 9.7

„Galaxy Tab A este o tabletă elegantă, ușoară, cu performanțe excelente, așa cum utilizatorii își doresc de la un dispozitiv al gamei Samsung Galaxy. Extrem de subțire, având doar 7,5 mm, Galaxy Tab A poate fi ținută confortabil în mână și este ușor de utilizat. Cu un nivel de contrast menit să optimizeze experiența de vizualizare a utilizatorilor și cu o cameră foto cu tehnologie avansată, noua Galaxy Tab A oferă un plus de stil și performanță la un preț avantajos”, a declarat Mircea Stoicescu, Head of Product Management IM în cadrul Samsung Electronics România.

Galaxy Tab A a fost dezvoltată ținând cont de de obiceiurilor de folosire ale utilizatorilor, de aceea are un ecran cu raportul de aspect 4:3 care oferă cea mai bună experiență de vizualizare posibilă. Noul raport de aspect optimizează formatul paginilor web, al cărților electronice și al revistelor digitale pentru a oferi o experiență de vizualizare mai bine proporționată și mai naturală.

Cu o cameră foto principală de 5MP și una secundară de 2MP, Galaxy Tab A le permite utilizatorilor să suprindă momentele importante cu ușurință, la o calitate excepțională. Funcția Auto Focus permite realizarea de fotografii la cea mai bună calitate, iar modul One Shot permite comutarea cu ușurință între modurile One Click și One Recording. În plus, funcția Continuous Shoot oferă posibilitatea de a face până la 20 de fotografii odată, printr-o singură apăsare a butonului.

Galaxy Tab A oferă o experiență de utilizare îmbunătățită, având preinstalat sistemul de operare Android Lollipop 5.0. Sistemul home screen a fost refăcut pentru a se încadra în ecranul 4:3, în timp ce utilizatorii pot transfera cu ușurință fișiere prin drag and drop. Sistemul de afișare a notificărilor a fost modificat pentru a fi afișate până la cinci notificări simultan, iar tab-urile din partea superioară a ecranului au fost înlăturate pentru a face loc listei de contacte preferate .

Kids Mode este disponibil pentru descărcare prin Galaxy Essentials sau Galaxy Apps și le permite părinților să gestioneze conținutul accesibil pe tabletă, prin stabilirea unei perioade de timp în care copiii pot folosi tableta și a aplicațiilor la care aceștia au acces. Părinții pot monitoriza utilizarea cu ajutorul rapoartelor generate automat.

Copiii se pot bucura de o interfață dezvoltată pentru ei și pot utiliza funcții create special pentru ei, printre care Kids Music, Kids Drawing, Sticker Chart și secțiuni specifice „Friends” și „Play”. Mai mult, Multi-Kids Profile permite configurarea de profiluri personalizate pentru de până la șase copii pe aceeași tabletă

SideSync 3.0 permite navigarea cu ușurință și partajarea fișierelor între Galaxy Tab A și computerul personal. Printre funcții se numără și notificări ale apelurilor primite, ale mesajelor scrise și ale documentelor împărtășite.

Funcția Quick Connect le permite utilizatorilor să vizualizeze conținut video de pe Galaxy Tab A pe ecranul smart TV-ului Samsung, să facă live streaming de pe Smart TV pe Galaxy Tab A și să își afișeze informații precum starea vremii, ora și data pe Smart TV.

Samsung Galaxy Tab A vine cu multe aplicații și servicii Microsoft preinstalate. Prin Microsoft Office, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft OneNote și Microsoft OneDrive utilizatorii pot accesa, edita și salva cu ușurință documente și fotografii. În plus, aplicația Skype le permite să rămână mereu conectați cu cei dragi.

Pentru utilizatorii în căutarea unui dispozitiv practic pe care să-l poată folosi și în timpul serviciului și în scop personal, Galaxy Tab A cu S Pen sunt alegerea perfectă. S Pen-ul permite selectarea conținutului la fel de ușor ca un mouse, iar Smart Select le permite utilizatorilor să capteze imagini și să selecteze texte. Utilizatorii pot folosi S Pen-ul și pentru a-și actualiza calendarul S Planner, pentru o mai bună organizare.

Samsung Galaxy Tab A este disponibil în trei variante: Samsung Galaxy Tab A (Wi-Fi și LTE) și Samsung Galaxy Tab A cu S-Pen (Wi-Fi).

Cu noul sistem de operare Android 5.0 Lollipop, Samsung Galaxy Tab A are un procesor Quad de 1,2 GHz, 1,5GB sau 2GB RAM (în funcșie de model), 16GB memorie de stocare și un slot Micro SD pentru 128GB în plus de spațiu.

Specificațiile tehnice le găsiți aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *