Samsung, cel mai de încredere brand de telefonie mobilă din România conform Reader’s Digest

Samsung Electronics România a primit titlul „Most Trusted Brand 2015” la categoria telefonie mobilă în cadrul studiului Trusted Brands realizat anual de publicația Reader’s Digest.

Mihaela Stanoiu

Distincția a fost acordată în cadrul Galei Trusted Brands, organizată marţi, 5 mai. Samsung a fost desemnat cel mai de încredere brand de telefonie mobilă în şase din cele șapte țări europene în care studiul a fost efectuat.

Tehnologia are un rol tot mai important în viaţa de astăzi a consumatorilor şi ne bucurăm că le-am câştigat încrederea prin inovaţie continuă şi relevantă. Ne propunem să le oferim în continuare acestora tehnologie de top, pentru a aduce mai mult confort şi eficienţă în viaţa de zi cu zi, dar şi noi oportunităţi de petrecere a timpului liber şi socializare. Toate acestea aduc inspiraţie şi experienţe noi, pentru a-şi dezvolta în continuare stilul de viaţă smart care li se potriveşte”, a declarat Mihaela Stănoiu, Head of Corporate Marketing în cadrul Samsung Electronics România și Bulgaria.

Trusted Brands 2015 s-a desfășurat concomitent în șapte țări europene, printre care și România, respondenții având la dispoziție pentru a alege 20 de categorii comune și un număr de maximum 18 categorii locale.

Participanții la sondaj nu au primit variante de răspuns, ci au fost rugați să nominalizeze ei înșiși mărcile în care au încredere și să le evalueze apoi în funcție de „Calitate”, „Valoare excelentă”, „Imagine puternică”, „Înțelegerea nevoilor clienților” și „Responsabilitate socială”.

Studiul a fost realizat în perioada septembrie – noiembrie 2014, iar respondenții au fost selectați din baza de date de clienți activi ai Reader’s Digest din țările participante: Austria, Elveția, Finlanda, Germania, Portugalia, Romania și Rusia.

În perioada menționată, în Europa s-au trimis 285.396 de chestionare cu întrebări deschise, dintre care 50.000 în România. Selectarea eșantionului consultat a fost efectuată astfel încat să reflecte profilul populației din fiecare țară. Din România au fost analizate 1.986 de chestionare completate. Procesarea datelor și a rezultatelor a fost operată de către compania britanică Wyman Dillon Ltd.

Smartphone-urile Samsung au primit, de-a lungul timpului, numeroase distincții și premii din partea utilizatorilor, dar și a specialiștilor. Anul acesta, mai multe telefoane Samsung au primit premii pentru inovație la târgul de electronice CES 2015. Printre acestea se numără Galaxy Note Edge, Galaxy Note 4 și Galaxy S5. De asemena, Samsung se situează pe locul șapte în topul Interbrands „Best Global Brands 2014”.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *