Samsung deține primele dispozitive mobile validate NIAP

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi, 21 octombrie, că soluțiile sale au fost aprobate de guvernul SUA drept primele dispozitive mobile dedicate utilizatorilor validate NIAP și pot fi folosite pentru toate informațiile confidențiale. După finalizarea a zece Memorandumuri de Înțelegere, guvernul a adăugat Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy Note 3, Galaxy Note 4, Galaxy Note 10.1 (ediția 2014), Galaxy Note Edge, Galaxy Alpha, Galaxy Tab S 8.4, Galaxy Tab S 10.5 și Galaxy IPSEC Virtual Private Network (VPN) Client pe lista soluțiilor comerciale pentru programe confidențiale (CSfC).

S5-charcoal BLACK-01 „Includerea dispozitivelor mobile Samsung pe lista CSfC este dovada unei siguranțe de neegalat a dispozitivelor Samsung Galaxy oferită de platforma KNOX. La Samsung continuăm să căutăm soluții pentru a rezolva provocările complexe de siguranță și suntem hotărâți să livrăm cea mai de încredere platformă mobilă, care să satisfacă nevoile profesioniștilor din toate industriile, de la întreprinderile mici și mijlocii sau mari, la guverne și alte piețe reglementate”, a declarat JK Shin, CEO și președinte IT and mobile business, Samsung Electronics.

La începutul acestui an, dispozitivele mobile Samsung au fost incluse oficial pe lista departamentului apărării de produse pentru folosire în situații sensibile, dar neconfidențiale a Agenției de Apărare a Informațiilor. Lista CSfC pentru soluții de maximă siguranță completează lista DISA permițându-le guvernului SUA și contractorilor săi să creeze soluții care să îndeplinească toate obiectivele de siguranță ale guvernului SUA. Samsung este singurul producător cu dispozitive mobile pe ambele liste (CSfC și DISA)

Numărul în creștere al dispozitivelor Samsung pe cele două liste îi permite guvernului SUA să se bucure de costuri eficiente și experiențe mobile de siguranță maximă cu o varietate de opțiuni.

În plus, soluția KNOX, lider în industrie, este disponibilă pentru uz comercial la nivel global la prețuri orientate către utilizatori. Pentru mai multe informații, puteți vizita www.samsungknox.com.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *