Samsung Electronics lansează Galaxy A5 și Galaxy A3

Samsung Electronics Co., Ltd. lansează astăzi, 31 octombrie, Galaxy A5 și Galaxy A3, dispozitive cu un design modern, echipate cu cele mai avansate funcții pentru navigarea pe rețelele sociale. Ambele modele le permit tinerilor utilizatori să fotografieze rapid și ușor, prin funcțiile foto avansate disponibile pe aceste dispozitive, să se conecteze la rețelele sociale și să împărtășească noutățile cu cei dragi.

Galaxy A5-6combo-logo-1024

„Galaxy A5 și Galaxy A3 sunt două smartphone-uri elegante din metal, subțiri și performante, oferind cele mai bune experiențe în ceea ce privește navigarea pe rețelele sociale, Aceste dispozitive fac experiența Galaxy mai accesibilă pentru tinerii utilizatori, care își doresc să fie mereu la curent noutățile”, a declarat JK Shin, CEO și Head of IT & Mobile Communications, Samsung Electronics

Cele mai subțiri smartphone-uri Samsung la momentul actual sunt Galaxy A5 și Galaxy A3, carcasa lor fiind realizată complet din metal, având doar 6,7 mm respectiv 6,9 mm grosime. Ambele dispozitive vor fi disponibile într-o gamă largă de culori printre care se numără Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver, Soft Pink, Light Blue și Champagne Gold, pentru a se potrivi diferitelor stiluri și preferințe ale utilizatorilor.

Galaxy A5 și Galaxy A3 le oferă utilizatorilor tineri posibilitatea de a-și exprima stilul personal, dar și de a fi permanent conectați la internet. Datorită camerei frontale de 5 MP, selfie-urile vor ieși mai clare, iar funcțiile inovatoare Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face Features și Rear-cam Selfie le vor permite utilizatorilor să își facă selfie-uri captivante, la o rezoluție mare și mai clare, fețele din cadru finnd detectate automat. De asemenea, utilizatorii pot împărtăși rapid și ușor fotografii pe rețele sociale, datorită vitezei rapide a rețelelor LTE Cat 4.

Atât Galaxy A5 și Galaxy A3 sunt ideale pentru utilizatorii tineri, în căutarea unui dispozitiv practic și modern. Ambele smartphone-uri dispun de ecrane Super AMOLED și tehnologie Adaptive Display pentru imagini clare, cu contrast puternic, unghiuri de vizionare mai bune și conținut video în culori vii, care poate fi vizionat chiar și în lumină solară puternică. Galaxy A5 și A3 sunt echipate cu procesor Quad Core de 1,2 GHz pentru o experiență multitasking fără cusur și navigare rapidă pe internet. În plus, Galaxy A5 și A3 preiau funcțiile apreciate disponibile pe dispozitivele Galaxy, precum Ultra-Power Saving Mode, Private Mode și Multiscreen, precum și funcții audio care permit ajustarea sunteului în funcție de zgomotul din mediul înconjurător al utilizatorului.

Specificațiile tehnice le găsiți aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *