Samsung Electronics România lansează campania „365 de moduri de a trăi SMART”

Samsung Electronics România lansează campania „365 de moduri de a trăi SMART” prin care își propune să realizeze, cu ajutorul utilizatorilor, o colecție de 365 de sfaturi și moduri de folosire a tehnologiei care, puse în practică, se traduc în mai mult timp, confort, idei de petrecere a timpului liber și de comunicare cu cei apropiați.

KitchenCampania este lansată prin intermediul unei aplicații Facebook în care utilizatorii vor putea să înscrie modurile în care folosesc tehnologia pentru a-și îmbunătăți și simplifica viața. La finalul campaniei, Samsung va aduna și oferi utilizatorilor un eBook cu 365 de moduri de a trăi SMART.

„Fie că ne dorim mai mult timp sau mai mult confort, fie că vrem să ne distrăm sau să interacționăm mai ușor cu cei dragi, tehnologia vine în sprijinul nostru. Acum, putem comunica cu cei apropiați prin intermediul unui Smart TV, putem să economisim timp de la treburile casnice pentru a fi mai mult alături de prieteni sau familie, cu ajutorul electrocasnicelor de ultimă generație, sau ne putem menține în formă monitorizându-ne zi de zi activitatea fizică prin intermediul accesoriilor smart.

Live Smart ne conectează cu tehnologia potrivită stilului de viață al fiecăruia și ne dorim ca, împreună cu utilizatorii noștri, să descoperim cât mai multe moduri de a trăi Smart”, a declarat Mihaela Stănoiu, Marketing Manager în cadrul Samsung Electronics România.

Înscriindu-se în aplicație, utilizatorii pot câștiga produse Samsung inteligente care să le schimbe și simplifice stilul de viață.

De la conectarea telefonului inteligent cu SMART TV-ul pentru vizualizarea conținutului de pe acesta până la aspiratorul robot care face curățenie în casă cât timp ești la cumpărături, produsele pe care le folosim zi de zi integrează tehnologii inteligente, simplu de utilizat, create pentru a oferi mai multă libertate de mișcare.

Telefonul inteligent pe care îl folosim zilnic poate avea un rol esențial în eficientizarea timpului dedicat diverselor acțiuni, alături de celelalte produse inteligente Samsung. Putem porni aerul condiționat prin intermediul telefonului atunci când pleacăm de la birou, astfel încât atunci când ajungem acasă să găsim deja temperatura ideală. Acest lucru este posibil datorită conexiunii inteligente Wi-fi de care beneficiază gama de aer condiționat A3050.

De asemenea, tot prin intermediul telefonului putem controla și monitoriza de la distanță ciclul de spălare al hainelor. Mașina de spălat Samsung Crystal Blue, prin intermediul funcției SMART Control, face posibil acest lucru. Atunci când facem mișcare ne putem monitoriza starea fizică datorită funcției S Health a GALAXY S5 și a brățării inteligente Gear Fit. Totodată, atât smartphone-ul GALAXY S5 cât și ceasul Gear 2 pot fi folosite pentru a controla TV-ul, acestea transformându-se foarte simplu în telecomandă prin funcția Watch OnRemote.

Iar pentru ca atmosfera din casă să se destindă cu muzica preferată, putem alege melodia pe care dorim să o ascultăm pe Samsung Soundbar, prin intermediul telefonului sau al tabletei.

Acestea sunt doar câteva exemple din modul în care tehnologia SMART oferită de Samsung poate ajuta utilizatorii să trăiască SMART, pentru a ține ritmul cu activitățile și provocările zilnice și a economisi timp pentru ei și cei dragi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *