Samsung Galaxy K zoom este disponibil și în România

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea în România a noului smartphone cu cameră foto avansată, Samsung Galaxy K zoom, care dispune atât de funcțiile performante ale unui aparat de fotografiat, cât și de aplicațiile celui mai nou model Samsung Galaxy de pe piață. Galaxy K zoom va fi disponibil începând cu mijlocul lunii iunie la toți partenerii comerciali.

Galaxy K zoom-Electric Blue-04„Samsung Galaxy K zoom este un produs de top din gama de soluții mobile Samsung ce păstrează angajamentul pe care compania îl face față de utilizatorii săi: funcții avansate, ce se potrivesc perfect nevoilor utilizatorilor noștri”, a declarat Laurențiu Faur, Key Account Manager Open Market în cadrul Samsung Electronics România. „Noul smartphone Galaxy K zoom este dispozitivul ideal pentru utilizatorii ce se află tot timpul în mișcare: aceștia pot foarte ușor să surprindă momentele frumoase din viața lor și să se bucure de acestea alături de cei dragi, bucurându-se astfel de conectivitatea și soluțiile oferite de seria Galaxy, în cadrul unei experiențe unice.”

Datorită camerei foto specializate cu care este echipat, Samsung Galaxy K zoom este un smartphone ce beneficiază de optică avansată. Astfel, utilizatorii vor beneficia de calitățile și performanța unui aparat de fotografiat ce realizează poze la o claritate foarte bună. Galaxy K zoom are un zoom optic de 10x și un design subțire și elegant. Printre caracteristicile speciale ale dispozitivului se numără senzorul BSI CMOS de 20,7 megapixeli pentru imagini extrem de clare și detaliate, stabilizarea optică a imaginii (OIS), posibilitatea de a capta imagini și filme Full HD în culori puternice și luminoase, precum și blițul Xenon care oferă o lumină mai strălucitoare decât LED-urile, pentru a îmbunătăți calitatea imaginii.

Pe lângă funcțiile corespunzătoare unui smartphone Samsung Galaxy, K zoom dispune și de caracteristicile avansate ale unui aparat foto: separare Auto Exposure / Auto Focus pentru un echilibru cât mai fin al luminii și clarității, modul Pro Suggest de ultimă generație, care oferă 10 filtre optimizate, Selfie Alarm– pentru iubitorii de „selfies”. Toate aceste caracteristici sunt foarte ușor de folosit, permițându-le utilizatorilor să realizeze fotografii și videoclipuri de cea mai bună calitate, indiferent de situație.

Deoarece dispune de un design elegant și extrem de portabil, Galaxy K zoom este ușor de manevrat și foarte util în orice situație. În același timp, dispozitivul este echipat cu toate funcțiile pe care utilizatorii le urmăresc la un smartphone Galaxy de top, cum ar fi Ultra Power Saving Mode (pentru a controla consumul de energie al dispozitivului), S Health Lite (pentru antrenamente de fitness personalizate) și aplicația Studio care permite utilizatorilor să editeze conținutul foto și video.

Alte detalii şi specificaţii tehnice.

Galerie foto:

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *