Samsung GALAXY NotePro 12.2, disponibilă în România

  • de

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe piața locală în rețelele partenere a Samsung GALAXY NotePro (12.2 inci), prima tabletă cu un display de 12.2-inci WQXGA Widescreen (16:10).

NotePRO black„Tableta GALAXY NotePro reprezintă încă o dovadă a interesului pe care îl acordă Samsung dezvoltării de noi tehnologii care să răspundă nevoilor utilizatorilor și să le ofere în permanență soluții de ultimă oră, care să țină pasul cu stilul lor de viață. GALAXY NotePro pune la dispoziția utilizatorilor cea mai bună experiență de vizualizare și de multitasking, fiind concepută pentru a oferi eficiență în activitățile de zi cu zi ale consumatorilor”, a declarat Valentin Popa, Tablets Product Manager în cadrul Samsung Electronics România.

Cu un display de 12.2 inci WQXGA Widescreen (16:10) și o rezoluție de 4 milioane de pixeli (2.560×1.600), Samsung GALAXY NotePro oferă o experiență unică de utilizare. Datorită dimensiunilor generoase ale display-ului, utilizatorii se pot bucura de redarea conținutului video Full HD la o calitate uimitoare.

NotePRO white DynamicÎn plus, ecranul Magazine NX dezvoltat pe Samsung GALAXY NotePro le oferă consumatorilor posibilitatea de a organiza conținutul preferat de ei într-un dashboard, fiind astfel foarte simplu de utilizat. De asemenea, aceștia pot primi actualizări de știri și pot accesa mult mai rapid aplicațiile utilizate în mod frecvent.

Samsung GALAXY NotePro (12.2 inci) vine cu instrumente de ultimă generație, pentru ca utilizatorii să poată gestiona, cu același device, atât viața personală, cât și cea profesională, putând beneficia de mai multă productivitate și libertate.

Pentru o experiență multitasking superioară, Samsung a dezvoltat funcția Quad View, care permite împărțirea ecranului în patru ferestre diferite și care, alături de S Pen, le oferă utilizatorilor posibilitatea de a extrage și copia conținut dintr-o fereastră în alta și de a realiza activități multiple.

GALAXY NotePro oferă o experiența autentică de utilizare a unei tastaturi, datorită Virtual Keyboard, care lasă suficient spațiu pentru a tasta confortabil.

Samsung S Pen face ca utilizarea tabletei să fie cât mai eficientă, mai ales cu funcții precum Action Memo, Scrapbook, Screen Write și S Finder. Cu Pen Window, utilizatorii pot accesa instantaneu aplicații precum YouTube sau calculatorul, desenând o fereastră de orice dimensiune pe ecran.

Prin intermediul funcției Remote PC utilizatorii pot controla dispozitivele de acasă sau PC-ul de la birou. De asemenea, Samsung GALAXY NotePro face ca întâlnirile de la birou să fie mult mai simplu de organizat, e-Meeting fiind organizatorul personal care are capacități impresionante de transfer.

Samsung a conceput prin noul GALAXY NotePro o tabletă care integrează perfect funcții de ultimă generație ce oferă verstilitate, un design elegant, subțire, precum și portabilitate, pentru mai multă productivitate.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *