Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge stabilesc noi standarde pentru telefoanele mobile

Samsung Electronics a lansat noile smartphone-uri Galaxy S6 și Galaxy S6 edge. Acestea inaugurează o nouă linie de design, fiind realizate din materiale premium și integrează cele mai avansate tehnologii Samsung pentru a le oferi utilizatorilor experiențe mobile superioare.

Galaxy-S6-edge-L-Front-Gold-Platinum

Create cu precizie din metal și sticlă, Galaxy S6 și Galaxy S6 edge integrează specificații tehnice avansate într-un design practic și elegant. Galaxy S6 edge este un telefon impresionant, cu un design modern, ce oferă o experiență de vizualizare captivantă datorită primului ecran din lume curbat pe ambele părți. Corpul din sticlă, realizat din cel mai rezistent material, Corning Gorilla Glass 4, este disponibil într-o gamă de culori elegante. Acestea includ nuanțele White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz și Green Emerald și relevă o textură unică atunci când lumina naturală este reflectată pe suprafața carcasei smartphone-ului.

Realizarea acestui design deosebit a necesitat o tehnologie inovatoare pentru prelucrarea sticlei, precum și controale stricte de calitate, astfel că Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge se diferențiază de orice alt smartphone disponibil pe piață. Design-ul premium al dispozitivelor este completat de o interfață complet nouă și optimizată, care oferă experiențe mai plăcute în utilizare. Aplicațiile și oferta variată de funcții și setări sunt mult mai intuitive și simplifică experiența de utilizare.

„Cu noile Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, Samsung le aduce utilizatorilor tehnologii mobile inovatoare și setează noi standarde în industrie. Îi ascultăm cu atenție pe utilizatori și învățăm din succesul și provocările care ne ies în cale, pentru ca întotdeauna  să venim cu idei noi și să depășim limitele tehnologiei. Cu un design nou, o rețea puternică de parteneri și servicii impecabile, Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge le oferă utilizatorilor cele mai bune experiențe de utilizare.” a declarat JK Shin, CEO și Head of IT & Mobile Communications Division în cadrul Samsung Electronics.

Obiectivele F1.9 și senzorii de înaltă rezoluție atât de pe camera frontală (5 MP), cât și de pe cea principală (16 MP) oferă o calitate superioară a imaginii, chiar și în medii întunecate. În plus, funcțiile Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) și IR Detect White Balance oferă soluții avansate pentru imagini clare, cu luminozitate perfectă. Noua funcție „Quick Launch” le permite utilizatorilor să acceseze rapid camera foto, în doar 0,7 secunde*, printr-o simplă apăsare dublă a butonului home. Aceste funcții avansate ale camerei foto le permit uilizatorilor să surprindă cele mai importante momente din viață fără a face compromis la calitatea imaginii.

Galaxy S6 și S6 edge stabilesc noi standarde pentru încărcarea wireless, datorită tehnologiilor integrate certificate WPC și PMA. Smartphone-urile sunt compatibile cu orice dispozitiv de încărcare wireless disponibil pe piață certificat cu standardele WPC și PMA. În plus, noile smartphone-uri se încarcă foarte rapid prin cablul de alimentare, de 1,5 ori mai repede decât Galaxy S5, oferind aproximativ 4 ore de utilizare după doar 10 minute de încărcare.

Subțiri și ușoare, smartphone-urile Galaxy S6 (6,8mm și 138g) și Galaxy S6 edge (7mm și 132g) sunt echipate cu cele mai performante procesoare de ultimă generație, dezvoltate de Samsung. Primul procesor mobil din lume cu tehnologie de 14nm pe platforma de 64 de biți, noua memorie LPDDR4 și memoria flash UFS 2.0 oferă performanță uimitoare, viteză îmbunătățită și un consum redus de energie. În plus, primul codec hardware based 1440P/VP9 permite streaming-ul video la rezoluții superioare cu un consum redus de energie. Ecranul Quad HD Super AMOLED de 5,1 inci oferă cea mai mare densitate de pixeli, de 577ppi. Utilizatorii se pot bucura de conținut digital oriunde și oricând, chiar și în lumina soarelui, datorită vizibilității îmbunătățite a ecranului (600cd/mm).

Samsung Pay, noul serviciu de plăți mobile, este ușor de utilizat și va fi disponibil în mai multe locuri decât orice alte aplicații competitoare de acest fel. Samsung Pay va fi lansat pentru Galaxy S6 și Galaxy S6 edge în a doua jumătate a anului, în SUA. Fiind protejat prin serviciul Samsung KNOX, funcția de scanare a amprentei și tehnologii token avansate, Samsung Pay funcționează atât prin tehnologiile NFC (Near Field Communication), cât și prin MST (Magnetic Secure Transmission).

Construite pe platforma securizată îmbunătățită Samsung KNOX, Galaxy S6 și S6 edge oferă funcții avansate pentru protecție în timp real în fața unor posibile atacuri. Ambele dispozitive sunt potrivite pentru a fi folosite de către companii datorită îmbunătățirilor aduse platformelor MDM și KNOX pentru simplificarea și îmbunătățirea managementului dispozitivelor mobile. Funcția Find My Mobile blochează dispozitivele pierdute și protejează informațiile personale cu ajutorul mai multor servicii, printre care noul „Reactivation lock”, ce poate fi controlat de la distanță. Cu un senzor de amprentă digitală îmbunătățit, autentificarea se face rapid, iar datele criptate sunt salvate în spațiul de stocare protejat al dispozitivului.

Galaxy S6 și S6 Edge vor fi disponibile la nivel global începând mijlocul lunii aprilie 2015, în versiuni de 32, 64 și 128 GB și în culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (doar Galaxy S6) și Green Emerald (doar Galaxy S6 edge).

Specificațiile Samsung Galaxy S6 și S6 Edge le găsiți aici.

Și pentru că Samsung Electronics Co., Ltd. își consolidează statutul de lider în tehnologie smart purtabilă și realitate virtuală, noul Samsung Gear VR Innovator Edition, a fost optimizat pentru a fi compatibil cu Samsung Galaxy S6 și S6 edge. Samsung Gear VR Innovator Edition pentru Galaxy S6, susținut de Oculus, oferă unui număr mai mare de utilizatori posibilitatea de a se bucura de experiența captivantă și uimitoare a realității virtuale, printr-o tehnologie de vizualizare îmbunătățită și un design mai confortabil.

  • Divertisment extraordinar: Optimizat pentru Galaxy S6 și S6 edge, cu ecran Super AMOLED de 5,1 inci, Gear VR Innovator Edition le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se lăsa captivați de filme, emisiuni TV, servicii VOD și fotografii. Datorită redării cât mai fluide și a unghiului larg de vizualizare, utilizatorii se bucură de o experiență a realității virtuale mai bună, pentru mai mult timp.
  • Mai mult confort: Dimensiunile reduse cu 15% ale lui Samsung Gear VR le oferă utilizatorilor mai mult confort atunci când îl poartă. Benzile ergonomice oferă o distribuție a greutății mai echilibrată, iar ventilația mecanică oferă o experiență VR de lungă durată.
  • Performanță de înaltă calitate: O putere mai mare și o grafică îmbunătățită le permit utilizatorilor să exploreze cele mai bune aventuri ale realității virtuale.
  • Compatibilitate USB: Gear VR poate fi alimentat prin cablu USB, pentru mai mult timp de utilizare.
  • Ecosistem puternic: Conținutul Gear VR este disponibil pentru descărcare în Oculus Store. Utilizatorii au la dispoziție o selecție extinsă de conținut de realitate virtuală îmbunătățit, inclusiv jocuri VR și spectacole uimitoare la 360º – precum Cirque du Soleil, Kurios.

Samsung Electronics Co., Ltd și compania IKEA le aduc utilizatorilor o nouă eră a conectivității, extinzând posibilitățile de încărcare wireless dincolo de prizele fixe de acasă sau de la birou, prin implicarea în Wireless Power Consortium (WPC). Cu noile Samsung Galaxy S6 și S6 edge – echipate cu prima tehnologie de încărcare wireless universal compatibilă – și noua colecție IKEA de mobilier cu tehnologie de încărcare wireless încorporată, utilizatorii se pot bucura de o casă fără cabluri de încărcare a dispozitivelor mobile, despre care găsiți mai multe informații aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *