Samsung inaugurează, la Ploiești, primul brand shop din afara Bucureștiului

  • de

Samsung Electronics România inaugurează săptămâna aceasta, în Ploiești, cel mai nou brand shop Samsung, care aduce mai aproape de iubitorii brandului cele mai noi produse Samsung.

Lifestyle-03Noul brand shop Samsung este situat în AFI Palace Ploiești, pe o suprafață de 120 mp. Este al treilea brand shop Samsung din România, după cele deschise în centrele comerciale AFI Palace Cotroceni și Galeria Carrefour Feeria, ambele în București.

„Am creat noul brand shop Samsung din Ploiești pentru a expune întreaga gamă de produse, astfel încât să le oferim utilizatorilor posibilitatea să testeze produse noi și funcții atractive. Suntem martorii dezvoltării continue a tehnologiei, iar cerințele utilizatorilor sunt din ce în ce mai complexe. Samsung încearcă să răspundă cerințelor utilizatorilor și tocmai de aceea încercăm să aducem noi inovații cu fiecare produs dezvoltat, dovada fiind și ultimul produs lansat de Samsung, noul GALAXY S5, care a fost inspirat de ceea ce contează cu adevărat pentru oameni. Ploiești este al doilea oraș care se bucură de experiența Samsung într-un spațiu dedicat, iar acest pas a fost unul firesc pentru noi. Ne dorim ca acest magazin să fie un spațiu de interacțiune prin care să fim mai aproape de utilizatori cu produse și experiențe noi, dar și cu toate informațiile de care ei au nevoie pentru a se bucura la maxim de beneficiile produselor noastre”, a declarat Mihaela Stănoiu, Marketing Manager în cadrul Samsung Electronics România.

Publicul va putea vizita noul magazin Samsung din Ploiești începând din 11 aprilie, având posibilitatea de a testa majoritatea produselor din portofoliul Samsung prezente pe piața din România și beneficiind, de asemenea, de numeroase promoții în timpul anului. Noul magazin Samsung va pune la dispoziția utilizatorilor, pe lângă produsele de top Samsung, și accesorii originale pentru smartphone-uri și tablete.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *