Samsung lansează ediția limitată Galaxy S6 edge Iron Man

Samsung Electronics Co., Ltd. va lansa în colaborare cu Marvel ediția limitată Iron Man a smartphone-ului Galaxy S6 edge. Samsung și Marvel și-au unit forțele pentru a celebra inovația tehnologică și creativitatea din filmul Avengers: Age of Ultron, produs de Marvel, prin această ediție limitată a lui Galaxy S6 edge.

Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition-3„Suntem entuziasmați să le putem oferi fanilor Iron Man această ediție limitată de Galaxy S6 edge prin colaborarea cu Marvel,” a declarat Younghee Lee, Executive Vice President Global marketing, IT & Mobile Division, Samsung Electronics. „Ediția limitată Galaxy S6 edge Iron Man integrează caracteristicile Avenger cu design-ul curbat și specificațiile tehnice avansate, pentru a le oferi fanilor Marvel cea mai bună experiență de divertisment.”

Pachetul Galaxy S6 edge Iron Man conține smartphone-ul Galaxy S6 edge cu capacitate de stocare de 64GB în culorile specifice Iron Man, roșu și auriu, un dispozitiv de încărcare wireless în aceleași culori și o husă transparentă care scoate în evidență design-ul unic al smartphone-ului.

Ediția limitată Galaxy S6 edge Iron Man va fi disponibilă în Coreea de Sud începând cu 27 mai 2015, urmând să fie introdusă și pe piețele din China și Hong Kong în luna iunie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *