Samsung lansează Galaxy Tab S, cea mai subțire și ușoară tabletă de la Samsung

Samsung Electronics lansează Galaxy Tab S, cea mai subțire și ușoară tabletă de la Samsung. Acestă tabletă Super AMOLED combină tehnologia avansată de afișare a imaginii cu o gamă completă de conținut premium. Galaxy Tab S este, de asemenea, echipat cu funcții de îmbunătățire a productivității, alăturate unui design stilat și foarte practic.

Galaxy Tab S Bookcover„Tableta devine un dispozitiv tot mai popular pentru vizualizarea și consumarea de conținut, ceea ce face din calitatea display-ului o caracteristică esențială”, a declarat JK Shin, CEO și președinte al diviziei IT & Mobile, Samsung Electronics. „Odată cu lansarea dispozitivului Galaxy Tab S, Samsung ridică standardul industriei. Aceasta le va oferi consumatorilor o experiență vizuală și de divertisment care aduce culorile la viață cum nu a fost posibil până acum, într-un dispozitiv mobil elegant și ultra-portabil”.

Galaxy Tab S reprezintă următorul pas în evoluția tehnologiei mobile de afișare, oferind o gamă mai largă de culori bogate și clare, mai realiste. Display-ul de top WQXGA (2560×1600, 16:10) Super AMOLED întrunește mai mult de 90% din gama de culori a Adobe RGB, oferind mai multe variații de culori decât înainte. Contrast remarcabil, de 100.000:1, oferă imagini mai profunde și mai realiste, făcând negrul mai întunecat și albul mai luminos.

Galaxy Tab S are, de asemenea, tehnologii Samsung avansate pentru display, care merg dincolo de specificațiile hardware. Afișajul tabletei asigură cea mai bună experiență vizuală oriunde, oricând, prin ajustarea inteligentă a filtrului gamma, a saturației și clarității în funcție de aplicația care este rulată, de temperatura culorii, mediului de vizionare și de lumina ambientală. Modurile profesionale pre-setate – AMOLED Cinema și AMOLED Photo – le permit utilizatorilor să ajusteze manual setările de afișare pentru rezultate luminoase, dinamice, atât pentru conținutul video cât și cel foto.

În plus, utilizatorii Galaxy Tab S o pot folosi inclusiv în lumina puternică a soarelui. Tehnologia avansată de vizibilitate în aer liber a tabletei face conținutul de pe ecran să arate luminos, natural, fiind ușor de vizualizat.

Deoarece tehnologia Super AMOLED nu are nevoie de lumină de fundal, Galaxy Tab S consumă mai puțină energie decât ecranele LCD. Ambele modele au un profil elegant de 6,6 mm și, având o greutate de doar 465g (10,5 inci) și 294g (8,4 inci), acestea sunt ușor de transportat. Cu bateria de lungă durată și modul Ultra-Power Saving, Galaxy Tab S permite utilizarea pe parcursul a mai multor ore, fără încărcare.

Galaxy Tab S este creat pentru divertisment și este dotat cu o varietate de conținut, inclusiv:

• „Kick”, o aplicație dedicată microbiștilor, care își propune să revoluționeze felul în care fanii din Europa urmăresc „sportul rege”. Oferă informații amănunțite, într-o formă vizuală și în timp real, oferind o experiență unică de vizionare a meciurilor.

• Utilizatorii Samsung din Europa se pot bucura de jocuri optimizate în valoare de 50 de dolari, create de o serie de dezvoltatori pentru a evidenția calitățile ecranului Super AMOLED al tabletei Galaxy Tab S, inclusiv Fruit Ninja, Cristiano Ronaldo Footy și Doctor Who: Legacy.

• O aplicație de tip „revistă”, „Papergarden” debutează pe Galaxy Tab S. Un mediu de vizualizare optimizat pentru reviste digitale interactive, unde utilizatorii vor putea vizualiza o gamă largă de reviste, cu culori vii și realiste.

• Galaxy Gifts: Samsung a încheiat parteneriate cu mai mult de 30 dintre cei mai importanți furnizori de conținut mobil și servicii din lume, pentru a le oferi utilizatorilor Galaxy Tab S experiența de divertisment de top, prin conținut premium și servicii dintr-o gamă largă de industrii.

Datorită parteneriatului strategic dintre Samsung și Marvel, utilizatorii Galaxy Tab S vor putea accesa peste 15.000 de benzi desenate Marvel Comics prin 3 luni de abonament gratuit nelimitat la aplicația „Marvel Unlimited” de la Marvel.

Kindle pentru Samsung: Exclusiv pentru clienții Samsung, și personalizat pentru Galaxy Tab S, utilizatorii vor primi o carte gratuit, în fiecare lună, prin oferte Samsung Book Deals, plus o experiență unică de lectură electronică, cu acces la o selecție vastă de cărți eletronice în magazinul Kindle.

• De asemenea, Samsung a încheiat un parteneriat cu Google Play, magazinul online al Google, ce oferă aplicații, jocuri, muzică, reviste și cărți. Pentru a motiva utilizatorii, Samsung și Google Play lansează multe oferte speciale: acces la o gamă largă de conținut video și de divertisment, precum și o varietate de cărți și reviste de la editori de top prin intermediul widget-ului „My Library”.

În plus, utilizatorii se pot bucura de conținut high definition Netflix ce va fi disponibil pentru prima dată pe dispozitive non-NEXUS Android în anumite țări.

Galaxy Tab S este un dispozitiv modern și elegant. Extinzând această identitate de design, Galaxy Tab S oferă o gamă de mai multe carcase cu design practic și modern. Accesoriul Book Cover se configurează la trei unghiuri diferite de afișare pentru a oferi poziția cea mai confortabilă pentru vizionarea clipurilor video, pentru citit sau pentru tastare. Pentru utilizatorii care caută aceeași structură de protecție a Book Cover, dar cu un design mai subțire, Samsung oferă carcasa Simple Cover, care oferă o protecție ușoară. Tastatura Bluetooth are un design ergonomic nou, este ultra-slim, proiectată special pentru Galaxy Tab S, care conectează perfect dispozitivul cu tastatura cu o încuietoare pentru o mai bună protecție.

Galaxy Tab S oferă o selecție de funcții îmbunătățite de productivitate și de securitate, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a opera mai multe funcții în același timp fără efort și în condiții de siguranță. Utilizatorii pot efectua și primi apeluri direct de pe telefonul lor pe Galaxy Tab S, oriunde în casă, indiferent de locația telefonului lor, cu funcția Call Forwarding prin SideSync 3.0.

De asemenea, Galaxy Tab S le permite consumatorilor să opereze cu adevărat mai multe funcții în același timp, permițându-le să navigheze pe internet, să vizioneze clipuri video, conținut și să poată efectua apeluri simultan, fără a fi nevoie să își facă griji cu privire la închiderea uneia din aplicații pentru a accesa alta. Cu Quick Connect, Galaxy Tab S găsește rapid și se conectează la dispozitivele din apropiere, pentru o ușoară împărtășire a conținutului. Aceste caracteristici sunt disponibile în ambele versiuni WiFi și LTE.

Funcții utile suplimentare includ „Multi User Mode”, care le permite utilizatorilor să își creeze propriul profil personal optimizat, accesare în condiții de siguranță și convenabilă cu „Fingerprint Scanner”, și un mod special conceput „Kids’ Mode”, cu propria interfață dedicată și aplicații ușor de utilizat de către copii.

Samsung Galaxy Tab S va veni într-o varietate de opțiuni de conectivitate: Wi-Fi, sau Wi-Fi și LTE, disponibile în 16/32GB + MicroSD (până la 128GB). Utilizatorii pot alege, de asemenea, între versiunile 10.5 inci și 8.4 inci, în culorile Titanium Bronze, Dazzling White sau Glam Red (numai pentru versiunea 8.4 inci).

Galaxy Tab S va fi disponibil în Romania începând cu luna iulie 2014.

Specificații tehnice Samsung Galaxy Tab S

Galerie foto:

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *