Samsung lansează Samsung Gear Live cu sistemul de operare Android Wear

Samsung Electronics Co., Ltd., a lansat Samsung Gear Live cu sistemul de operare Android Wear. Samsung Gear Live este un nou dispozitiv purtabil care oferă cu ușurință informații utile.

Gear Live-Black (2)„Samsung a fost un pionier pe piața dispozitivelor purtabile smart, iar lansarea Gear Live subliniază eforturile noastre de a oferi utilizatorilor experiențe simple și intuitive”, a spus JK Shin, CEO și Președinte al Diviziei Mobile și IT, Samsung Electronics. „Datorită colaborării strânse și de durată cu Google, am încorporat cu succes funcțiile Android Wear în Gear Live, într-un mod în care doar Samsung o poate face. Sunt încrezător că împreună, Samsung și Google, vom crește piața accesoriilor smart pentru a avea un impact pozitiv asupra vieții utilizatorilor.”

Ceasurile cu Android Wear își propun să ajute oamenii să aibă acces la informații folositoare atunci când au nevoie de ele, dintr-o simplă privire,” a spus Sundar Pichai, SVP, Android, Chrome & Apps. „Ne bucurăm să lucrăm îndeaproape cu Samsung pentru lansarea Gear Live, un produs ce va îmbogăți piața de dispozitive purtabile smart.”

Samsung Gear Live oferă o experiență mobilă puternică, cu design modern și funcții inovatoare. Noul dispozitiv Android Wear are un ecran Super AMOLED pentru culori de o calitate superioara, specific Samsung. De asemenea, acesta permite personalizarea ceasului și ieșirea din stand-by a dispozitivului cu o simplă atingere a display-ului.

Gear Live este certificat IP67, oferind protecție împotriva prafului și a apei, are o brățară standard de 22 mm pe care utilizatorii o pot schimba pentru a-și exprima gusturile și personalitatea. În plus, ceasul le permite utilizatorilor să se mențină în formă cu ajutorul senzorului de puls compabitil cu numeroase aplicații de fitness.

Varietatea de aplicații Android compatibile cu Gear Live le permite utilizatorilor să primească notificări de la diverse aplicații, precum rețele sociale, chat, mesagerie, shopping sau foto. Noul dispozitiv dispune de comenzi vocale: utilizatorii pot spune doar „Ok Google” pentru a pune întrebări cu privire la ora decolării avionului, scorurile meciurilor, apelarea taxiului sau trimiterea unui mesaj. Gear Live se poate conecta cu orice dispozitiv Android care deține cel puțin versiunea Android 4.3.

Gear Live va fi disponibil în culorile Negru și Wine Red, existând posibilitatea schimbării curelelor. Începând cu 25 iunie acestava fi disponibil la comandă în Google Play Store (play.google.com/devices), iar ulterior și în magazinele Samsung.

Galerie foto:

Specificații tehnice Gear Live

Categorie

Specificații

Display

1.63” Super AMOLED (320 x 320)

Sistem de operare

Android Wear

Procesor

1.2 GHz

Servicii Google

Google Now, Google Voice, Google Maps & Navigation, Gmail, Hangouts

Alte funcții

Notificări (SMS, E-mail, etc.)
Senzor de puls
IP67 – rezistent la apă și praf
Brățara poate fi schimbată, culori disponibile: Negru și Wine Red

Conectivitate

Bluetooth® v4.0 LE

Senzori

Accelerometru, Giroscop, Busolă, Puls

Memorie

RAM: 512MBStocare: 4GB Memorie internă

Dimensiuni /Greutate

37,9 x 56,4x 8,9 mm, 59g

Baterie

Baterie standard, Li-ion 300mAh

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *