Samsung lansează smartphone-ul compact Galaxy S5 mini

Samsung Electronics Co., Ltd. anunță lansarea Galaxy S5 mini, versiunea compactă a celui mai nou vârf de gamă Samsung. Galaxy S5 mini oferă performanță de top și aceleași instrumente de fitness și funcții de protecție a dispozitivului ca și Galaxy S5.

SM-G800H-GS5 mini-White-11„Ne dorim să oferim dispozitive variate, care să răspundă diferitelor nevoi și stiluri adoptate de clienții noștri,” a declarat JK Shin, CEO și șef al diviziei IT & Mobile Communication în cadrul Samsung Electronics. „Noul Galaxy S5 mini le permite utilizatorilor să se bucure de design-ul și funcțiile unice ale lui Galaxy S5, într-o abordare minimalistă”.

Echipat cu un ecran Super AMOLED HD de 4,5 inci, Galaxy S5 mini oferă o experiență de vizualizare deosebită, iar dimensiunile sale compacte le oferă utilizatorilor confort sporit și atunci când este folosit cu o singură mână. Ca și Galaxy S5, noul Galaxy S5 mini este certificat IP67, oferă funcția Ultra Power Savig Mode, senzor de puls, cititor de amprentă și permite conectarea cu cele mai noi accesorii Samsung.

Galaxy S5 mini este echipat cu procesor Quad Core de 1.4 GHz și 1.5 GB RAM pentru multi-tasking eficient. Camera foto de 8 megapixeli realizează fotografii și filmulețe clare, iar compatibilitatea cu rețelele LTE 4 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca rapid filme și jocuri.

Galaxy S5 mini va fi disponibil în Rusia de la începutul lunii iulie, urmând să fie ulterior disponibil și în alte țări. La lansare, dispozitivul va putea fi cumpărat în variantele de culoare Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue și Copper Gold.

Specificații tehnice Samsung Galaxy S5 mini

GAŞERIE FOTO:

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „Samsung lansează smartphone-ul compact Galaxy S5 mini”

  1. Pingback: Electro-Sinteza 30 iunie - 4 iulie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *