Serviciul G-ticket de la Germanos sărbătorește șase ani de la lansare

Serviciul G-ticket de la Germanos Telecom România, o soluţie completă de achiziţionare a biletelor la spectacole, concerte, piese de teatru, meciuri de fotbal sau show-uri de stand up comedy, sărbătorește șase ani de la lansare.

GticketServiciul G-Ticket, furnizat de Germanos Telecom România, a fost lansat în mai 2008, în parteneriat cu Eventim – cel mai important jucător european de pe piaţa de ticketing a spectacolelor live şi de entertainment – și, începând cu iunie 2013, cu bilete.ro – una dintre primele companii de profit de pe piața din România.

G-Ticket este disponibil în magazinele Germanos din întreaga țară.

Alături de produsele telecom şi produse digitale asociate, gama de servicii oferită de Germanos Telecom România include: G-agenda plus – transferul conţinutului multimedia dintr-un telefon mobil în altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile COSMOTE, Zapp, Romtelecom şi NextGen, G-creditare – posibilitatea achiziţionării produselor în rate sau G-ticket – bilete la marile evenimente muzicale și culturale, G-precomandă – serviciu web ce oferă în avanpremieră cele mai noi produse de telefonie, prin intermdiul căruia iubitorii de gadget-uri pot precomanda aceste produse înainte să fie introduse pe piață.

În România, GERMANOS este prezent din 1996, devenind principala reţea de retail şi distribuţie de produse şi servicii de telefonie mobilă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *