Sony lansează la IFA 2014 noi produse audio High-Resolution

Sony lansează la IFA 2014 noi produse audio High-Resolution, căști Bluetooth wireless, Walkman Bluetooth pentru pasionații de sport, dar și bara de sunet cu sistem Bass BAZUKA.

Walkman A15

Oferind cele mai bune performanțe pentru un player compact, Walkman® A15 setează un nou punct de referință în materie de stil și sunet de calitate. Noul Walkman® este completat de o pereche de căști și un nou amplificator care îți oferă o experiență audio impresionantă.

Cel mai mic și mai ușor player muzical de sunete de înaltă calitate din lume, Walkman® NWZ-A15 te transpune într-un univers cu sunete puternice și foarte detaliate.

Căștile MDR-Z7

Sony prezintă căștile premium care se potrivesc perfect pentru cele mai fine sunete de înaltă calitate. Modelul MDR-Z7 ridică experiența audio la un nou nivel de detaliu și implicare emoțională, cu o filozofie de design fără compromisuri care utilizează materiale inovatoare.

Difuzoarele HD de 70 mm îți acoperă complet urechea, redând integral fiecare nuanță muzicală, de la sunete joase de bas la acute perfecte. Frecvențele critice acute sunt reproduse exact până la 100kHz, oferind un sunet bogat, cu toate detaliile armonice ale unei performanțe live.

Amplificatorul PHA-3AX și căștile MDR-1ADAC

Amplificatorul PHA-3AX convertește semnalele Hi-Res (PCM 384 kHz/32 bit și DSD) din ieșirea digitală a dispozitivului pe care îl folosești pentru ca tu să te bucuri de sunete de înaltă calitate prin intermediul căștilor MDR-Z7. Tehnologia de conversie High-end D/A asigură un sunet tridimensional generos, cu separarea perfectă între canale. Ideal pentru utilizarea acasă, amplificatorul poate conduce prin căștile MDR-Z7 un lanț de semnale necompromise direct în urechile tale.

Disponibile și proiectate atât pentru utilizarea acasă sau în mișcare, căștile MDR-1ADAC au un convertor A/D încorporat, care acceptă semnale HI-Res de până la 192 kHz/24 bit sau DSD 2.8MHz/5.6MHz.

Bara de sunet HT-GT1

Partenerul perfect pentru vizionarea zilnică a transmisiunilor TV, noua bară de sunet HT-GT1 adaugă o putere de 260W sistemului pe 2.1 canale cu bas puternic, fie că te uiți la televizor, te joci pe computer sau urmărești blockbusterele favorite. Atinge butonul BASS BAZUKA și fii gata de o explozie de sunet și bass extrem, păstrând în același timp fluiditatea coloanei sonore.

Căștile Bluetooth wireless MDR-XB950BT, MDR-ZX550BN și MDR-AS800BT

Bucură-te de muzică așa cum îți dorești  cu căștile Bluetooth® wireless de la Sony, potrivite fiecărui stil. Răsfață-te cu căștile MDR-XB950BT, care oferă un bas profund, savurează muzica preferată cu castile MDR-ZX550BN, care anulează zgomotul sau colorează diminețile ploioase la alergat cu căștile MDR-AS800BT, ideale pentru sport datorită rezistenţei la apă.

Toate modelele Bluetooth® cu NFC se pot conecta cu smartphone prin tehnologia One-touchii. Sincronizezi smartphone-ul cu căștile printr-o singură atingere: conexiunea este realizată fără fire sau coduri de securitate.

Unele modele de căști Bluetooth® vin cu microfon integrat astfel încât poți realiza sau prelua apeluri telefonice chiar dacă telefonul tău este în buzunar sau în geantă.

Walkmanul WS610 portabil și rezistent la apă cu conectivitate Bluetooth

În premieră, Walkman-ul NWZ-WS610 poate fi purtat în locul căștilor: conexiunea Bluetooth® îți permite să asculți orice piesă stocată în telefon, în timp ce alergi sau faci exerciții.

Inclusă în pachet, o telecomandă sub formă de inel te ajută să navighezi prin colecția de muzică sau să preiei apeluri atunci când ai walkman-ul sincronizat cu telefonul mobil. Tehnologia wireless integrată în acest dispozitiv are un consum redus de energie electrică, astfel că îți permite să o folosești un timp îndelungat fără să îți faci griji pentru durata de viață a bateriei.

Galerie Foto:

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *