Rețeaua de magazine Vodafone a depășit 100 de unități în franciză

Rețeaua Vodafone de magazine deschise în sistem de franciză a depășit 100 de unități, în 66 de orașe din 36 de județe, la nivel național.

VDR-136

În prezent, orașele cu cel mai mare număr de magazine deschise în sistemul de franciză sunt: București, Cluj-Napoca, Constanța, Pitești, Arad, Baia Mare, Brăila, Iași, Ploiești, Tîrgu Mureș, Câmpulung, Focșani, Piatra Neamț, Slobozia, Suceava, Timișoara și Zalău.

Prin acest program, oferim partenerilor de franciză un business la cheie sub brandul Vodafone. Din octombrie 2013 și până în prezent, peste 50 de antreprenori au creat mai mult de 400 de locuri de muncă, în întreaga țară. Acțiunile de promovare, implicarea permanentă în operațiuni și experiența antreprenorilor în piețele locale au fost elementul cheie în dezvoltarea, diferențierea și performanța acestor francize. Vom continua să dezvoltăm rețeaua de distribuție prin canalul de francize și acest model de business. Suntem satisfăcuți de modul în care se desfășoară dezvoltarea rețelei de francize, de performanță și de atenția acordată clienților. În perioada următoare, vom extinde rețeaua de magazine în regim de  franciză, cu zeci de noi locații”, a declarat Alexandru Baloi, Director, Indirect Sales & Distribution, Vodafone România.

Rețeaua de magazine deschise în sistemul de franciză include și 52 de unități deja aliniate la noua identitate și noul design global al Grupului Vodafone. Utilizatorii Vodafone se pot bucura de cea mai bună experiență de voce și date în Supernet 4G, pe cele mai noi și performante terminale, alături de produsele și serviciile Vodafone.

Programul de Franciză Vodafone este un model de business ce îmbină experiența de retail Vodafone cu antreprenoriatul partenerilor de franciză. Magazinele din acest sistem au aceleași standarde de imagine și calitate a serviciilor ca și magazinele Vodafone. Partenerii au acces la know-how-ul, sistemele și aplicațiile Vodafone, precum și la programele de pregătire pentru personalul de vânzări.

Antreprenorii interesați pot afla mai multe informații despre programul de franciză pe pagina www.vodafone.ro, la secțiunea Cariere/ Partener de franciză Vodafone și se pot inscrie formal la secțiunea Cariere/Posturi disponibile, poziția de Partener franciză Vodafone, în funcție de regiunea și orasul de interes.

Vodafone are în acest moment aproximativ 160 de magazine proprii și alte câteva sute de magazine deținute de partenerii exclusivi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *