Șerban Stănoiu este noul director de achiziții DOMO Retail

Șerban Stănoiu a preluat funcția de Director de Achiziții în cadrul companiei DOMO Retail, începând din luna mai a acestui an.

Serban Stanoiu DOMO RetailȘerban Stănoiu are o experiență de peste 15 ani în achiziții și vânzări, în cadrul unor companii mari din industria de retail. În cadrul companiei DOMO Retail acesta a ocupat pe rând, în perioada 2005 – 2011, funcțiile de Chief Product Manager și Retail Manager.

Printre obiectivele principale ale lui Șerban Stănoiu în noua funcție se numără dezvoltarea portofoliului de produse adaptat cerințelor pieței și poziționării companiei DOMO. Obiectivele noului director de achiziții se aliniază obiectivului companiei de satisfacere a nevoilor și așteptărilor clienților, prin consultanța, produsele și serviciile oferite, stabilind o relație pe termen lung bazată pe încredere.

“Am lucrat la DOMO mulți ani, într-o periodă de creștere puternică a pieței, în care DOMO și-a dezvoltat rețeaua de magazine și și-a diversificat portofoliul de la electrocasnice la electronice și IT&C, devenind o companie de top. M-am întors luând în calcul ambiția DOMO de a redeveni lider de piață, într-o perioadă în care industria se confruntă cu multe provăcări. Cred că industria intră într-o nouă fază și m-am întors pentru a contribui la succesul DOMO.”, declară Șerban Stănoiu.

Noul director de achiziții al companiei DOMO este licențiat al Facultății de Comerț și Facultății de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice București și a obținut un MBA ASEBUSS – The Institute for Business Administration, in parteneriat Kennesaw State University (KSU), Atlanta –Georgia.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *