Serviciile Telekom Romania, disponibile în rețeaua Domo

Telekom Romania și Domo aduc serviciile de comunicare şi divertisment mai aproape de clienți. Astfel, începând din această lună, 12 magazine Domo găzduiesc un stand Telekom Romania, amplasat în zona de produse audio-video și IT. Mai mult, un consilier Telekom dedicat va sfătui clienții despre cele mai avantajoase pachete de comunicare, conform nevoilor lor.

1an

„Parteneriatul cu Domo este în linie cu filosofia noastră one-stop-shop, care înseamnă acces simplificat la servicii de comunicare integrate și oferte personalizate. Diversificarea punctelor de contact este parte din strategia noastră de a deveni rețeaua integrată numărul unu și cel mai accesibil operator”, a declarat Aris Karousos, Director Managementul Vânzărilor România, Telekom Romania operations.

Prima etapă a parteneriatului include 12 magazine în București (trei magazine Domo situate în Mihai Bravu Kaufland, Iris Mall-Auchan și Domus Mex Băneasa – Feeria) și alte opt orașe: Cluj Napoca (magazinul Domo situat în Polus Center); Constanța (magazinele Domo situate în Maritimo Shopping Center şi City Park Mall); Craiova (magazinul Domo situat în Electroputere Parc); Galați (magazinul Domo situat în Shopping City Galați); Târgoviște (magazinul Domo situat pe str. Lt. Stancu Ion); Ploiești (magazinul Domo situat în Shopping City); Pitești (magazinul Domo situat în Pitești Retail Park) și Sibiu (magazinul Domo situat în Shopping City Sibiu – Promenada Mall).

„De-a lungul ultimilor 20 de ani, la DOMO, am urmărit în mod constant să aducem în toate casele din România tehnologia care face viața mai ușoară. Suntem încrezători că parteneriatul cu Telekom este un pas înainte în acest sens. Pasiunea noastră comună pentru tehnologie și inovație ne va motiva să venim constant cu oferte interesante și relevante pentru clienții noștri”, a declarat Kim Koellner, CEO DOMO.

 A doua etapă a parteneriatului va include alte 40 de magazine DOMO din întreaga țară.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *