Start la înscrieri pentru Innovation Labs 2.0 susținut de Orange și Microsoft

  • de

Astăzi, 13 februarie 2014, s-a dat start la înscrierile pentru ediţia a doua a Innovation Labs, un program de pre-accelerare ce se adresează studenţilor şi tinerilor profesionişti care îşi doresc să pună bazele propriilor startup-uri în tehnologie. Astfel, toţi cei interesaţi se pot înregistra în program până pe 26 februarie pentru Bucureşti şi până pe 6 martie pentru Cluj-Napoca, prin completarea formularului de înscriere disponibil online la adresa http://2014.innovationlabs.ro/register.

Orange-InnovationLab-02-pressProgramul se adresează atât echipelor deja formate, cât şi tinerilor ce sunt în căutarea uneia. Odată cu înregistrarea, participanţii pot alege ca ideea lor să urmărească una din direcţiile pe care se concentrează această ediţie a Innovation Labs: Internet of Things, Big Data sau Digital Life.

Proiectul este organizat de TechLounge cu sprijinul Orange şi Microsoft şi va debuta cu două evenimente de tip hackathon, de 24 de ore fiecare, care vor avea loc pe 1-2 martie la Bucureşti şi pe 8-9 martie la Cluj-Napoca. În cadrul fiecărui hackathon se formează sau se consolidează echipele ce vor propune şi dezvolta ideile de afaceri, alături de mentori, iar la final vor fi selecţionate cele mai bune 26 de echipe (16 din Bucureşti şi 10 din Cluj), care vor intra în programul de pre-accelerare.

Programul are o durată de 3 luni, perioadă în care echipele selectate vor învăţa de la profesionişti şi lideri din industrie, cum să dezvolte produse inovatoare sau să îşi transforme ideile în afaceri viabile.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *