Televizoare începând de la 299 lei pentru clienții Flanco, prin programul Rabla

Flanco Retail participă cu toate cele 143 de magazine de la nivel național, dar și online prin flanco.ro, la Rabla pentru electrocasnice, programul care contribuie la înlocuirea parcului învechit de electrocasnice mari și televizoare și la reducerea facturilor de energie electrică pentru consumatorii individuali.

flancoLocuitorii din 103 orașe ale României pot folosi voucherele Rabla pentru a pleca, pe loc, cu produsul dorit din magazin.

Valorificând voucherele primite în cadrul programului, clienții își pot înlocui electrocasnicele și televizoarele vechi, la prețuri modice.

Durata medie de utilizare pentru mașini de spălat și combine frigorifice este de 6-8 ani, iar românii le înlocuiesc după 10-12 ani. Astfel, programul Rabla pentru electrocasnice este benefic atât pentru mediu, cât și pentru clienți, care își pot achiziționa și mașini de spălat vase, aparate de aer condiționat și televizoare de ultimă generație, la prețuri considerabil mai mici. Spre exemplu, vor fi televizoare de 81 cm pentru care clientul va plăti doar 299 lei sau mașini de spălat pentru care clienții vor achita doar 50% din preț”, a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco. 

Finanțarea se acordă de către Administrația Fondului de Mediu sub formă de vouchere valorice, pentru achiziționarea de echipamente electrice și electrocasnice de uz casnic din următoarele categorii: mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, frigidere, congelatoare, combine frigorifice, lăzi frigorifice, aparate de aer condiționat și televizoare. Valoarea voucherelor este stabilită pe baza gradului de eficiență energetică, astfel:

 • 200 lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţa energetică A++ și televizoare cu eficiența energetică A sau A+;
 • 300 lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţa energetică A+++, mașini de spălat vase cu eficiența energetică A++, frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice și congelatoare cu eficienţa energetică A++;
 • 400 lei pentru mașini de spălat vase cu eficiența energetică A+++, frigidere, combine frigorifice și lăzi frigorifice cu eficienţa energetică A+++, aparate de aer condiţionat (inclusiv portabile) cu eficienţa energetică la răcire A++ sau A+++, televizoare cu eficiență energetică A++ sau A+++.

Odată ce au intrat în posesia voucherului, clienții au la dispoziție 15 zile pentru a-l utiliza. În magazinele fizice, consultanții de vânzări Flanco vor consilia și îndruma clienții pentru finalizarea procedurii și pentru cumpărarea produsului dorit.

Noi le punem la dispoziție clienților noștri cea mai extinsă rețea electro-IT din România: 143 de magazine situate în 103 orașe ale țării. Dar și, în premieră de la această ediție, magazinul online flanco.ro, de unde își pot achiziționa electrocasnice noi pe baza voucherelor Rabla”, completează Dragoș Sîrbu.

Tot în premieră, retailerul a dezvoltat împreună cu partenerul financiar Cetelem o ofertă de finanțare dedicată, Creditul Rabla pentru Electrocasnice, prin care oferă clienților costuri reduse de finanțare la achiziția produselor cu o valoare de peste 1.500 lei incluse în program.

Înscrierile în programul Rabla pentru electrocasnice se deschid vineri, 24 mai, și se fac prin intermediul aplicației disponibile pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, www.afm.ro. După parcurgerea pașilor și completarea datelor solicitate, va fi generat automat un mesaj de confirmare, care conține numărul unic al înscrierii și codul unic de accesare. Aceste informații trebuie reținute, fiind necesare pentru autentificarea ulterioară în contul AFM, pentru obținerea voucherului. Pe măsură ce primește cereri, AFM va aproba finanțările și va afișa lista solicitanților cu finanțări aprobate, pe website-ul menționat. Odată ce se regăsește pe lista finanțărilor aprobate, solicitantul trebuie să se autentifice în cont, unde va regăsi voucherul.

Flanco

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine cea mai extinsă rețea de magazine electro-IT din România, cu 143 de unități, aflate în cele mai importante zone comerciale din 103 de orașe.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 482 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Televizoare începând de la 299 lei pentru clienții Flanco, prin programul Rabla
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

 1. Stela marinescu 25 mai 2019, 13:46

  Este complicat sa te inscrii pentru vaucer mai ales pentru cei batrini,ideal era sa se procedeze ca si pina acum.vaucerele trebuiau distribuite de magazine.

  Răspunde
 2. Maria PONEAVA 18 iunie 2019, 21:59

  Eu am 2 televizoare vechi si vreau sa cumpar unul nou ,dar nu stiu sa ma inscriu la vaucer.Va rog sa faceti o cale si pentru cei ca mine ca sunt destui.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.