Un nou magazin ALTEX se deschide în Craiova

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță deschiderea unui nou magazin în Craiova, în locul fostului magazin Domo din incinta Centrului Comercial Electroputere Parc.

altexNoul spațiu devine al doilea magazin din țară în care compania pune în aplicare inovația adusă în acest an pe piața de profil privind experiența consumatorului, prin oferirea de servicii post-vânzare atât clienților ALTEX, cât și foștilor clienți Domo.

Idei noi pentru casa ta: Săptămâna electrocasnicelor

Domo nu mai deține niciun alt magazin în Craiova, acesta fiind ultimul showroom pe care îl închide în zonă, iar serviciile ALTEX vor fi puse la dispoziția tuturor clienților Domo, atât din Craiova, cât și din localitățile limitrofe. Potrivit noii politici a companiei, toți clienții vor putea beneficia, pentru produsele comercializate de ALTEX, de posibilitatea de returnare a produselor în maxim 31 de zile de la cumpărare, garanție și service.

Prin acest magazin nou, Craiova se alătură orașelor în care am decis să ne extindem rețeaua în 2015. Grija față de clienți ne-a determinat să preluăm angajamentul fostului retailer în ceea ce privește serviciile post-vânzare și ne dorim ca toți cei care ne trec pragul magazinului să aibă parte de o experiență îmbunătățită de achiziționare. Considerăm că aceasta este abordarea potrivită pe care o poate adopta un lider de piață, arătând astfel preocuparea sa constantă față de nevoile clienților, fie că sunt ai săi sau că fac parte din portofoliul altor retaileri electro-IT, care, din diferite motive, și-au încetat activitatea pe o piață.”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Noul showroom va funcționa de luni până duminică între orele 10.00-22.00. Clienții vor găsi aici o gamă de peste 15.000 de produse, dar și oferte special pregătite pentru lansare, care includ reduceri de până la 1.500 de lei la televizoare și de până la 64% la produse electrocasnice.

În perioada 6 – 8 noiembrie, vor putea fi achiziționate tablete începând de la prețul de 149.9 lei și frigidere de la 649.9 lei, la schimb cu un produs electrocasnic vechi.

Iubitorii de tehnologie vor putea beneficia în continuare de serviciul „Cel mai mic preț din România!”, serviciu care subliniază prețurile imbatabile pe care ALTEX le oferă. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *