Vânzări de 116 milioane de lei în cea de-a 5-a ediție de Black Friday la Flanco

Flanco Retail a înregistrat vânzări de 116 milioane de lei în cea de-a 5-a ediție de Black Friday, în creștere cu 18% față de anul trecut.

Traficul înregistrat în întreaga rețea de magazine și pe www.flanco.ro în weekendul 20-22 noiembrie a fost de peste 3 milioane de vizitatori.

Am înregistrat un trafic impresionant în cele 3 zile, inclusiv în magazinele nou deschise. În continuare, clienții Flanco își arată interesul pentru tehnologie, orientându-se mai ales spre produse performante din segmentul de telefoane și televizoare, astfel că ofertele speciale la produsele care în proporție de 95% au fost din stocul de anul acesta au permis unui număr mai mare de clienți să-și cumpere exact ceea ce își doreau”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

Opțiunea de vânzări în 15 rate fără dobândă a contribuit cu o pondere de aproximativ 20% la vânzarile din weekendul de Black Friday, confirmând strategia Flanco de asociere a ofertelor de vânzare cu cele de finanțare.

În topul preferințelor clienților s-au aflat televizoarele, cea mai mare diagonală vândută fiind cea de 75 inch, dar și telefoanele, mașinile de spălat, produsele foto și de gaming. Printre vedetele acestei ediții se află: smartphone-urile Samsung S5 cu 2500 de bucăți vândute, iPhone 6 cu 1500 de bucăți vândute, Huawei P8 Lite cu 900 bucăți vândute și consola PS4 cu joc inclus, din care s-au vândut 400 de bucăți.

Mașinile de spălat s-au vândut în număr mare, iar față de anul precedent, când s-a făcut trecerea de la cele de 5 kg la cele de 6 kg, în acest an cumpărătorii au optat pentru modelele de 7 și 8 kg.

Ne-am așteptat ca pe durata celor trei zile, produsele cu cele mai mari reduceri să se epuizeze rapid, de aceea am actualizat și realimentat periodic stocurile puse la dispoziția clientului, astfel încât să avem produse cu prețuri excelente în fiecare dintre cele 3 zile. De asemenea, ne-am pregătit cu un program de lucru extins, cu peste 1200 de consilieri de vânzări în magazine și am investit masiv în platforma online, pentru a-i întâmpina cât mai bine pe cei peste 3 milioane de vizitatori din magazine și de pe flanco.ro”, spune Dragoș Sîrbu.

În premieră, în magazinul nou deschis din Mall Băneasa, Flanco a introdus la vânzare dronele, dar și bicicletele Pegas, care au stârnit interesul vizitatorilor din concept store-ul Flanco. Dronele, la care se adaugă și videoproiectoarele, au fost de asemenea de interes pentru clienți și pe flanco.ro.

Pentru livrări, compania lucrează cu cele mai mari firme de curierat din țară, astfel încât, într-o săptămână, să onoreze toate comenzile din Black Friday. „În aceste zile, ne concentrăm pe livrarea tuturor comenzilor și la momentul actual lucrurile merg conform planului”, afirmă Dragoș Sîrbu.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 483 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » Vânzări de 116 milioane de lei în cea de-a 5-a ediție de Black Friday la Flanco

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.