1 TB în cloud de la Telekom România pentru clienții de business care se abonează la servicii de internet fix

Telekom Romania, în parteneriat cu Microsoft Romania, anunţă o ofertă exclusivă, în premieră pe piaţa de business din România: toate ofertele din portofoliul operatorului de telecomunicaţii care cuprind servicii de internet fix vor include şi serviciul OneDrive for Business de la Microsoft, fără costuri suplimentare.

1TB telekom

Noii clienţi de business vor beneficia de spaţiu de stocare în cloud de 1 TB, suficient pentru a acoperi nevoile de stocare de date ale unei companii.

Odată cu aceste beneficii de stocare, pachetul asigură cel mai înalt nivel de securitate şi confidenţialitate a datelor, în conformitate cu prevederile standardului de calitate ISO 27018 (care se referă în mod particular la securitatea şi confidenţialitatea datelor în cloud).

Clienţii vor avea acces permanent la informaţiile şi documentele propriei companii, în condiții de siguranță, oriunde s-ar afla şi în orice moment, pe orice dispozitiv şi sistem de operare, şi, în plus, vor beneficia de acces la aplicaţiile online Word, Excel, PowerPoint şi OneNote, ceea ce va încuraja procesul de partajare a documentelor şi colaborarea între angajaţi.

Astăzi, micile afaceri îşi pot transfera întreaga activitate în mediul online, câştigând astfel flexibilitate maximă şi mobilitate, beneficiind totodată de o ofertă completă de servicii de comunicaţii, pentru toate nevoile de business. OneDrive pentru Business este un instrument foarte util companiilor, care adaugă în portofoliul nostru de servicii IT&C soluţii care ne ajută să construim o experienţă de tipul One-Stop-Shop. În acelaşi timp, noua ofertă vine în completarea eforturilor noastre de a educa piaţa cu privire la siguranţa şi beneficiile uriaşe pe care le oferă soluţiile de stocare în cloud în viaţa de zi cu zi a companiilor de orice dimensiune, care se reflectă în eficientizarea costurilor, creşterea flexibilităţii şi a scalabilităţii”, afirmă Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial Segment Business, Telekom Romania.

Astfel, începând cu 2 aprilie 2015, abonamentele Net Business de la Telekom Romania pentru clienții noi vor cuprinde şi serviciul OneDrive for Business, pe întreaga perioadă contractuală, fără costuri suplimentare. Serviciile Net Business pot fi contractate independent, în diverse variante, începând cu 8,9 Euro/ lună, fără TVA.

De asemenea, beneficiile OneDrive for Business vor fi disponibile noilor clienţi în cadrul mai multor pachete din portofoliul Telekom Romania care includ servicii de internet fix: de la pachete integrate de servicii fix-mobil, cu tabletă şi smartphone incluse, la pachete IT Manager, cu internet inclus şi echipamente IT disponibile în rate, sau pachete VoceNet, cu preţuri speciale pentru serviciile de voce fixă, plus internet fix.

În viziunea Microsoft, companiile se confruntă cu tot mai multe provocări în ceea ce privește dinamica pieței, iar flexibilitatea și puterea de a se adapta rapid sunt elemente cheie. Productivitatea rămâne motorul oricărei afaceri de succes. Soluţiile cloud răspund  acestor provocări actuale şi ne bucurăm că am găsit în Telekom un partener puternic, care împărtăşeşte angajamentul Microsoft de a oferi companiilor de toate dimensiunile soluții moderne, de viitor”, declară Michal Golebiewski, Director Marketing & Operaţiuni, Microsoft Romania.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *