Adobe va cumpăra Magento Commerce cu 1,68 miliarde de dolari

Adobe Systems Inc a declarat că va cumpăra Magento Commerce, companie ce oferă servicii de comerț online, de la firma privată Permira cu 1,68 miliarde de dolari, fiind cea mai mare tranzacție a sa în ultimii 10 ani, conform Reuters.

adobeAcțiunile Adobe au crescut cu 1% după ce creatorul Photoshop a declarat că îl va cumpăra înapoi cu 8 milioane de dolari în anul fiscal 2021.

Adobe este singura companie cu conducerea axată pe creație, marketing, publicitate, statistici și acum pe comerț online – oferind experiență în timp real consumatorului”, a declarat Brad Rencher, Vice Președinte Executiv și Directo General al Adobe.

Magento a fost cumpărat de Permira de la eBay Inc în 2015. Va împărți clienții cu Adobe, printre care Coca-Cola, Warner Music Group, Nestle și Cathay Pacific. Tranzacția se va încheia în al treilea trimestru al anului fiscal de la Adobe.

Magento a crescut numărul de consumatori și business-ul de cloud ca un rezultat al investițiilor în tehnologie, marketing, vânzări și în comunitate”, a declarat Phil Guinand, partener Permira. 

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 488 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Adobe va cumpăra Magento Commerce cu 1,68 miliarde de dolari
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.