Adrian Cristea este noul Key Account Manager al Axis Communications

Lider al pieței globale de supraveghere video, Axis Communications anunță numirea lui Adrian Cristea ca nou Key Account Manager pentru România. Astfel, compania suedeză își întărește prezența pe piața locală și înregistrează creșteri constante de la an la an.

axis communicationAbsolvent al Academiei de Afaceri Aarhus din Danemarca, Adrian are o experiență de peste cinci ani în domeniul IT, activând anterior în cadrul companiilor HP și Logicom. În plus, a dobândit și experiență antreprenorială internațională, având astfel o înțelegere profundă a pieței din România, dar și a strategiilor de inovație și dezvoltare de business.

Avem încredere în cunoștințele și experiența lui Adrian. Rolul său este să continue și să consolideze parteneriatele locale. Echipa Axis va depune toate eforturile pentru a crește numărul proiectelor partenerilor și de a menține la standarde ridicate toate operațiunile de suport”, a declarat Pavel Marek, Sales Manager CEE.

Adrian va susține și dezvolta portofoliul de parteneri și clienți ai Axis Communications România prin oferirea de training-uri de vânzări, negocierea contractelor comerciale și implicarea în activități de marketing orientate spre vânzări, în colaborare cu partenerii.

Văd oportunități semnificative de îmbunătățire a securității din România prin implementarea soluțiilor Axis Communications. Prin integrarea tehnologiilor avansate în diverse proiecte, putem spori securitatea sau accelera automatizarea transformării digitale. Echipamentele și soluțiile Axis pot contribui la creșterea eficienței operaționale, reducerea riscurilor și consolidarea securității în orice domeniu al economiei locale. Îmi doresc să fiu un catalizator în implementarea acestor inovații pe piața românească și să contribui la conturarea unui mediu mai sigur și mai inteligent,” a declarat Adrian Cristea, Key Account Manager la Axis Communications Romania.

Având în vedere experiența sa profesională, Adrian se aliniază și cu inițiativele de sustenabilitate ale Axis, precum o dezvoltare durabilă și susținută și o relație cu partenerii bazată pe transpareță și încredere.

Axis Communications

Axis ajută la construirea unei lumi mai inteligente și mai sigure prin crearea de soluții care îmbunătățesc securitatea și performanța afacerii. Ca producător de tehnologie de rețea și lider în industria de profil, Axis oferă soluții în domeniul supravegherii video, controlul accesului, interfoanelor și sistemelor audio. Aceste soluții sunt puse în valoare prin adăugarea de aplicații inteligente de analiză și sunt susținute prin cursuri de instruire de înaltă calitate.

Compania Axis are în jur de 4000 de angajați dedicați, în mai mult de 50 de țări și colaborează cu parteneri din domeniul tehnologiei și integrării de sistem din întreaga lume pentru a le furniza clienților soluții de cea mai bună calitate. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 și are sediul în orașul Lund.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *