Aplicația Metroul Orange 4G oferă un alt mod de a petrece timpul la metrou

Începând de săptămâna aceasta, timp de două luni, clienţii Orange care călătoresc cu metroul pot viziona filme, pot asculta muzică sau cărți audio, și pot accesa jocuri prin utilizarea noii aplicații gratuite Metroul Orange 4G.

orange

Metroul bucureștean are patru magistrale principale și fiecare va deveni o linie de divertisment 4G: linia de jocuri (Dristor – Pantelimon), linia de muzică (Berceni – Pipera), linia de film (Preciziei – Anghel Saligny) și linia de cărți audio (Gara de Nord – Parc Bazilescu). Aplicația Metroul Orange 4G include jocuri de perspicacitate special create pentru această aplicație, melodiile din spoturile Orange, filme de la festivalul de animație Anim’est, documentare Discovery și o selecție variată de cărți de la Humanitas.

Clienții Orange care se înscriu în aplicație au posibilitatea să câștige și unul din cele 9 premii oferite constând într-o tabletă LG G Pad 8.0 și un abonament Colibri 17 cu 12 GB de trafic pe o perioadă de 3 luni.

Aplicația Metroul Orange 4G poate fi descărcată din Play Store și App Store și se poate instala pe smartphone-uri cu sistem de operare Android sau iOS. Accesul în aplicație se face prin scanarea QR code-urilor disponibile pe materialele de comunicare de la metrou, iar traficul in aplicație este gratuit pentru clienții Orange.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *