Axis Communications lansează un serviciu cloud hibrid pe bază de abonament pentru gestionarea intuitivă a sistemelor audio multisite

Axis Communications, lider al pieței globale de supraveghere video, introduce un serviciu cloud hibrid pe bază de abonament pentru gestionarea intuitivă a sistemelor audio multisite cu ajutorul AXIS Audio Manager Edge la nivel local. Dintr-un tablou de bord central, utilizatorii pot acum configura, întreține și actualiza atât sistemele, cât și conținutul în toate locațiile și pot monitoriza starea de sănătate a sistemului – minimizând munca de asigurare a unei experiențe de ascultare corecte.

axis communications

AXIS Audio Manager Center

AXIS Audio Manager Center centralizează controlul sistemelor audio care se întind până la mii de locații. Site-urile sunt organizate intuitiv și sunt accesibile printr-o singură autentificare, astfel încât este rapid și ușor să programați și să distribuiți anunțuri, muzică de fundal, reclame și multe altele către site-urile și zonele selectate. Și deoarece programatorul în curs de brevetare este conceput pentru întreprinderi din întreaga lume, programarea pe diferite zone orare și ore de funcționare se face printr-un singur eveniment de programare.

Prin centralizarea managementului, acest software reduce posibilele puncte de eșec și cheltuielile legate de competența audio la fața locului. Între timp, gestionarea flexibilă a utilizatorilor permite sediului central să stabilească și să reconfigureze cu ușurință permisiunile pentru persoane sau grupuri în funcție de regiune sau rol. Ca urmare, fiecare organizație poate alege nivelul de control local potrivit pentru nevoile sale.

URL video la distanță

Caracteristicile cheie includ:

  • Controlul central a mii de site-uri
  • Programare multisite
  • Monitorizarea stării de sănătate a sistemului
  • Permisiuni personalizabile pentru utilizatori
  • Acces de la distanță securizat încorporat

Acest software puternic reduce volumul de muncă și îmbunătățește fluxurile de lucru pentru managementul audio în toate locațiile. La fel de important, oferă liniște sufletească: o soluție cloud hibridă susține o performanță stabilă, în timp ce monitorizarea statusului întregului sistem și accesul securizat de la distanță permit o depanare eficientă. Este disponibilă și o versiune fără costuri a acestei aplicații, cu un set limitat de caracteristici.

Axis Communications

Axis ajută la construirea unei lumi mai inteligente și mai sigure prin crearea de soluții care îmbunătățesc securitatea și performanța afacerii. Ca producător de tehnologie de rețea și lider în industria de profil, Axis oferă soluții în domeniul supravegherii video, controlul accesului, interfoanelor și sistemelor audio. Aceste soluții sunt puse în valoare prin adăugarea de aplicații inteligente de analiză și sunt susținute prin cursuri de instruire de înaltă calitate.

Compania Axis are în jur de 4000 de angajați dedicați, în mai mult de 50 de țări și colaborează cu parteneri din domeniul tehnologiei și integrării de sistem din întreaga lume pentru a le furniza clienților soluții de cea mai bună calitate. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 și are sediul în orașul Lund.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *