„Back to School” se întoarce la DIGI cu 50% reducere în primele 9 luni, la portarea în rețeaua mobilă

DIGI transformă din nou începutul anului școlar în motiv de sărbătoare odată cu reluarea campaniei promoționale de toamnă „Back to School” și conectează clienții noi și existenți, persoane fizice, la o ofertă excepțională: reducere de 50% pentru primele 9 luni consecutive de abonament, la portarea în rețeaua mobilă DIGI, atât din prepaid, cât și din postpaid.

digi

Astfel, în perioada 21 august – 10 septembrie, utilizatorii care își portează numărul la DIGI, beneficiază de prețuri atractive atât la contractarea tipului de abonament Nelimitat, cât și Optim 3, respectiv Optim 2. Promoția se aplică doar la încheierea contractelor de telefonie mobilă pentru o perioadă de 24 de luni, iar clienții pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului lunar, fie pentru achiziționarea unui telefon, în 24 de rate fixe DIGI, cu avans 0, această din urmă facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix DIGI.

Beneficii la abonamentul Nelimitat de la Digi

Abonamentul Nelimitat le conferă utilizatorilor beneficii infinite în ceea ce privește traficul de internet, minute în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI, 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE pentru convorbiri cu cei dragi, indiferent de distanță.

Oferta poate fi activată atât pe site-ul DIGI.ro, campania fiind disponibilă în pagina principală sau din contul de client, cât și în punctele de prezență, prin intermediul reprezentanților de vânzări sau prin apel la serviciul Relații Clienți (031.400.4600).

Datorită investițiilor permanente în infrastructurile de fibră optică și mobilă, grupul deține cea mai extinsă acoperire de voce mobilă din țară, cu un procent de 98,8% din totalul populației României.

Totodată, grupul își menține poziția de lider al portabilității, fiind operatorul de telecomunicații care atrage în rețeaua 4G și 5G, prin portare, cei mai mulți utilizatori la nivel național, deservind, în prezent, peste 5,4 milioane de conexiuni mobile (date disponibile la 30.06.2023).

Grupul DIGI| RCS & RDS

Grupul este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de Grup se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. Grupul pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *