Bitdefender lansează soluția Small Office Security

  • de

Bitdefender lansează o nouă ediție a Small Office Security, o soluție puternică și simplu de utilizat, pentru PC și Mac, care îmbunătățește securitatea și ușurează managementul acesteia pentru afacerile mici și mijlocii.

Small Office Security elimină arhitecturile locale complicate, reduce costurile asociate serverelor și timpul alocat gestiunii acestor procese, furnizând în schimb cele mai noi și inovatoare tehnologii.

Wallpaper-VignetteGrillePentru a combate pericolele în creștere pe care le aduc hacking-ul, spionajul cibernetic, phishing-ul, virușii și furtul de date, Small Office Security vine cu o tehnologie puternică și simplă, o singură taxă de abonament și arhitecturi cloud pe care chiar și personalul non-tehnic le poate gestiona. O versiune instalată local a Small Office Security este disponibilă de asemenea, organizațiilor care preferă să găzduiască consola de securitate in-house.

Dintr-o singură consolă ușor de gestionat, angajații pot avea control în timp real al tuturor utilizatorilor, inclusiv al celor ce lucrează de acasă, indiferent de platforma folosită, Windows, Mac, destop sau server. Soluția permite companiilor fără un department IT dedicat să răspundă prompt, din cloud, nevoilor în schimbare rapidă și dinamicii business-ului.

Amenințările cibernetice ce vizează business-urile mici și medii n-au fost niciodată mai răspândite sau mai complexe. Strategia noastră este de a pune ordine în lucruri și de a oferi o soluție simplă și eficientă ce poate fi implementată pentru orice utilizator din birou’’, Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Numai în primele două luni din 2014 tehnologia Bitdefender a primit distincția Gold Award pentru protecția proactivă împotriva virușilor oferită de institutul independent de testare AV-Comparatives, Best Antivirus 2014 oferit de PC Mag, precum și premiile Best Protection și Best Performance oferite de AV-TEST.

 

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *