Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Oradea

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, lansează serviciile de transport la cerere în Oradea, la numai o lună după ce a anunțat inaugurarea celui de-al zecelea oraș din România. 

bolt

Astfel, compania estoniană își consolidează poziția de lider în domeniul serviciilor de ride-hailing, fiind prezentă de acum în 11 orașe: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Ploiești, Galați, Pitești, Craiova și Oradea.

După cum am promis, continuăm planul nostru de a ne extinde la nivel național cu lansarea de noi orașe în fiecare lună. În acest demers, începând de astăzi Oradea este următorul mare oraș din România în care poate fi comandată o cursă Bolt. Suntem prima companie de ride-hailing prezentă aici și ne dorim să aducem cât de curând întreaga noastră gamă de servicii, în primul rând trotinetele electrice. Oradea este un oraș cu o evoluție impresionantă și ne dorim să contribuim într-un mod sustenabil la dezvoltarea lui, autoritățile locale putând conta pe sprijinul nostru în acest sens”, declară Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

Serviciile oferite

Bolt oferă servicii de transport la cerere, dar și de închiriere de trotinete electrice sau de transport de mâncare, prin Bolt Food. În marile orașe din țară, compania este deja prezentă cu întreaga gamă de servicii, susținând constant inițiativele de dezvoltare a transportului civilizat și ecologic.

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Prețul curselor Bolt din Oradea începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt recomandă, de asemenea, șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.

 Bolt

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai accesibilă, convenabilă și responsabilă.

Bolt are peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 40 de țări din Europa și Africa. Serviciile sale variază de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice, până la livrarea de alimente și pachete.

Toate cursele Bolt din Europa sunt 100% neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon, ca parte a Planului Verde al Bolt, un angajament pe termen lung de reducere a amprentei ecologice a companiei.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 485 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Oradea
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.