Brand Management, liderul pieței de promovare indoor din România, raportează o cifră de afaceri de 4 Mil. lei la jumătatea anului 2023

Brand Management, liderul pieței de indoor advertising și prima companie de profil ale cărei servicii au acoperire la nivel național, anunță o creștere de 20% a cifrei de afaceri în primul semestru al anului 2023, față de anul trecut, aceeași perioadă.

brand managementNe-am propus o creștere de 15% față de 2022 și iată că procentul deja a fost depășit. În ultimii doi ani, compania a avut o creștere anuală constantă, ajungând în 2023 la o cotă de 12.7% din piața totală de afișaj de interior în centrele comerciale”, arată Georgian Drăghici, Director Comercial Brand Management.

Aceste creșteri se datorează mai ales faptului că au continuat să inoveze în ce privește tipurile de suport pentru reclamele de interior în centrele comerciale. Vedeta, în acest moment, este 3R Stand-Up Column, coloana care asigură o expunere 360 de grade și care este construită exclusiv din materiale reciclabile. Imediat după ea, în topul preferințelor brandurilor cu care lucrează, este afișajul pe suprafețe mari – cum ar fi fațadele și mesh-urile. Le urmează îndeaproape suporturile amplasate în nodurile de trafic, precum zona de food-court sau Atrium. Ca noutate pentru piața din România, se observă o creștere a interesului pentru suporturile de tip digital screen.

Perspective de dezvoltare pentru promovarea indoor

Din punct de vedere al tendințelor pieței, se pot observa tranzacții între dezvoltatorii din regiunea CEE (Europa Centrală și de Est), ceea ce prevestește noi perspective de dezvoltare pentru ramura de promovare indoor. În perioada următoare se anunță noi deschideri și extinderi de centre comerciale, atât în București, cât și în alte orașe din țară.

Este o perioadă excelentă de investiție în digitalizare, astfel că ne pregătim intens de lansarea celui mai nou serviciu Brand Management. După două decenii de leadership pe piața de indoor advertising și doi ani de cercetări intense, proiectare și dezvoltare, suntem aproape de lansarea platformei online custom. Aceasta oferă posibilitatea de a selecta de 10  ori mai repede spații publicitare la nivel național în baza informațiilor demografice, obținute prin studii de piață ce sunt făcute în fiecare an”, spune Georgian Drăghici.

Brand Management

Brand Management a fost fondată în 2004 și este prima companie din România care oferă servicii de indoor advertising la nivel național. Cu aproape 20 de ani de experiență în implementarea de campanii publicitare, în centre comerciale și de business, Brand Management a dezvoltat operațiuni de indoor advertising atât în România, cât și în Bulgaria și Cehia, pentru companii din domenii precum tehnologie și telecomunicații, modă și bijuterii, financiar-bancar, FMCG, gestionând bugete dedicate indoor advertising de peste 120 milioane lei până în 2022.

Brand Management este prezentă în peste 150 de locații din România – Mall-uri, Hypermarket-uri și Business Centers – din primele 20 cele mai importante orașe. Compania asigură expunerea campaniilor indoor advertising în fața a peste 110 milioane de vizite pe lună, contorizate și comunicate de locații.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *