Bunnyshell lansează campania „Mutăm ROmânia ONline!”, și aduce în prim plan Cloud-ul, ca soluție pentru continuitatea business-urilor

Bunnyshell lansează campania ”Mutăm ROmânia ONline!”, campanie care vine să sprijine accelerarea digitalizării business-urilor românești, precum și continuitatea acestora, în contextul crizei COVID-19.

Bunnyshell

Criza Coronavirus (COVID-19) este, cu siguranță, cel mai mare test de performanță dat infrastructurilor IT, dar și business-urilor care până acum se bazau pe tranzacțiile offline. Închiderea spațiilor de lucru, distanțarea socială, precum și toate măsurile adoptate pentru prevenirea răspândirii Coronavirus (COVID-19) au ca rezultat o creștere fără precedent a utilizatorilor de soluții care facilitează colaborarea echipelor, a cumpărăturilor online și a platformelor online ca sursă de divertisment. Așadar, creșterea bruscă a unei cereri și mai mari de online, aduce în lumina reflectoarelor Cloud-ul, capabil să satisfacă nevoia de viteză, agilitate și scalabilitate a business-urilor.

Pe măsură ce milioane de oameni se străduiesc să rămână focusați, productivi, și să se adapteze cât mai bine noului mod de viață, Cloud-ul este cu siguranță principalul jucător capabil să satisfacă cererea imensă și să permită acomodarea business-urilor în plină criză, precum și continuitatea lor. Este ceea ce putem numi practic o digitalizare forțată de context.spune Alin Dobra, CEO Bunnyshell.

Cu câteva luni în urmă, investitorii noștri au crezut în misiunea noastră și au ales să ne sprijine cu €750,000 pentru a ajuta Bunnyshell să schimbe lumea, făcând Cloud-ul accesibil tuturor. În contextul actual, ne propunem să ducem mai departe misiunea noastră de democratizare a Cloud-ului, prin intermediul campaniei ”Mutăm ROmânia ONline!”

Sisteme medicale și educaționale

În acest sens punem la dispoziție platforma Bunnyshell, gratuit, timp de 6 luni, pentru ONG-uri, sisteme medicale și educaționale, care își desfășoară activitatea contribuind la lupta împotriva Coronavirusului (COVID-19), iar pentru a sprijini IMM-urile am pregătit migrare gratuită în Cloud, precum și 50% reducere, timp de un an, la toate cele 3 pachete Bunnyshell.”

În mod normal, dacă ceea ce trăim astăzi s-ar fi petrecut acum 30 de ani, economia mondială ar fi fost într-un colaps total. Din fericire, acum avem internetul și Cloud-ul. Ne-au deschis multiple oportunități în ultimii ani, iar acum e momentul să le exploatăm la adevărata lor valoare. Adopția de Cloud este cea care va facilita continuitatea business-urilor și va deveni în scurt timp nouă normalitate.

Pentru a beneficia de facilitățile incluse în campania ”Mutăm ROmânia ONline!”, companiile sunt rugate să se înregistreze aici https://www.bunnyshell.com/ro-covid-19/

Bunnyshell

Bunnyshell este o platformă care simplifică și automatizează Cloud-ul, asigurând performanța, viteza și uptime-ul site-ului tău, astfel încât să te poți focusa pe ceea ce e cu adevărat important: afacerea ta.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Bunnyshell lansează campania „Mutăm ROmânia ONline!”, și aduce în prim plan Cloud-ul, ca soluție pentru continuitatea business-urilor

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.