Caravana Orange Pop-Up Cinema repornește la drum spre 5 orașe din România

Orange Pop-Up Cinema, un eveniment de succes în rândul consumatorilor din România, aflat la a patra ediție, repornește la drum spre 5 orașe: București, Iași, Cluj-Napoca, Sinaia și Timișoara.

orange

Inițiativa Orange, un susținător tradițional al cinematografiei, mută sălile de film în aer liber pentru a aduce mai aproape de cinefili câteva ore de distracție și relaxare alături de prieteni sau familie. Ca în fiecare an, toate încasările din prețul biletelor vor merge spre programele de educație digitală ale Fundației Orange.

Primele seri de film în aer liber din caravana Orange Pop-Up Cinema vor avea loc în București, Parcul I.O.R, în perioada 11 – 16 iulie. Următoarele opriri ale caravanei vor fi în orașele: Iași, 21-23 iulie, timp în care caravana va fi amplasată la Grădina Palas; Cluj-Napoca, 27 – 30 iulie, la Iulius Parc; Sinaia, unde va fi prezentă în perioada 11-13 august, în Parcul Dimitrie Ghica, și oprirea finală va fi în Timișoara, 24-27 august, în Piața Libertății.

Programul complet

Filme pentru cei mici, dar și producții de renume precum The Menu sau Black Panther: Wakanda Forever vor rula pe ecranele amplasate în zone emblematice din cele cinci orașe. Programul complet Orange Pop-Up Cinema, dar și linkul către achiziția de bilete sunt disponibile pe site-ul Orange: https://oran.ge/popupcinema.

O seară de relaxare la film înseamnă o faptă bună și o contribuție la susținerea educației digitale în România. Banii încasați din vânzarea biletelor vor fi donați către fundație pentru susținerea  proiectului Orange Digital Center. Acesta este cel mai amplu hub de educație digitală destinat adolescenților pasionați de tehnologie, tinerilor aflați la început de drum profesional sau adulților care își doresc o reconversie profesională cu ajutorul abilităților digitale. Toate cursurile din Orange Digital Center sunt susținute de traineri specializați, conțin sesiuni teoretice, dar și practice și sunt gratuite pentru participanți.

Fundația Orange

De 11 ani, Fundaţia se implică în viaţa comunităţii prin proiecte de filantropie destinate persoanelor vulnerabile. Programele sale, finanțate cu peste 6 milioane de euro, susțin educația digitală, implicarea în comunitate și incluziunea socială, cu ajutorul tehnologiei și a metodelor digitale. Pe lângă alte 5 programe mari, derulate la nivel național, Orange Digital Center România oferă programe gratuite de educație digitală #PentruMaine pentru aproximativ 2.000 de beneficiari, în primul an de activitate, în 2023.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *