Cartelele Lycamobile pot fi încărcate în magazinele partenere PayPoint din toată țara

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunţă semnarea unui nou parteneriat cu Lycamobile.

Terminal PayPoint (2)Lycamobile este cel mai mare operator internațional de telefonie mobilă virtuală (MVNO) din lume și deservește 14 milioane de clienți din 20 țări. Prin intermediul serviciilor de voce şi date oferite de companie, clienții acesteia pot ține legătura cu cei dragi aflați oriunde în lume, la prețuri extrem de avantajoase.

Pentru a-și reîncărca creditul, consumatorii care dețin cartele Lycamobile trebuie doar să meargă în oricare din cele peste 9.200 magazine partenere PayPoint și să solicite operatorului un voucher de reîncarcare, cu valoarea dorită. Tranzacția se realizează simplu şi rapid, plata se efectuează în numerar, iar consumatorul primește la final voucher-ul cu cod secret.

PayPoint colabora deja cu principalii operatori de telefonie din România, iar parteneriatul semnat cu Lycamobile ne permite să extindem serviciile oferite pe acest segment. Având în vedere numărul mare de români care au rude și prieteni în afara țării, ne bucurăm că îi putem ajuta să țină mai ușor legătura cu aceștia.

Suntem mândri că putem pune la dispoziție consumatorilor peste 9.200 magazine partenere ce le permit acestora să scape de toate grijile cu un singur drum: de acum îşi pot reîncărca SIM-ul Lycamobile, pot transfera bani, îşi pot plăti facturile şi pot face în acelaşi timp şi cumpărăturile. Suntem convinși că avantajele acestui parteneriat vor fi apreciate de către consumatorii noștri, mereu în căutarea unor soluții sigure şi comode, care să le simplice viața”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Acest acord de colaborare extinde portofoliul de servicii pe care PayPoint le oferă consumatorilor săi. Pe lângă încărcarea cartelelor preplătite, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite: facturile de utilități (electricitate, gaz, apă, salubritate, etc.), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu, ratele şi se pot efectua chiar transferuri de bani interne şi internaţionale în magazinele PayPoint selectate.

Suntem mereu în căutarea unor metode de a extinde și a îmbunătăți experiența consumatorilor, iar semnarea parteneriatului cu PayPoint este un exemplu bun în această direcție, făcând mai ușoară ca niciodată păstrarea legăturii cu familia și prietenii, oriunde în lume s-ar afla aceştia. Suntem încântați să ne dezvoltăm afacerile în această piață nouă, oferindu-le consumatorilor din România comfort şi comoditate”, a declarat Subaskaran Allirajah, Președintele Lycamobile.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *