Cisco Webex lansează funcția de traducere în timp real, din engleză în peste 100 de limbi, inclusiv limba română

Eliminarea barierelor lingvistice este o etapă esențială în cadrul procesului de creare a unei forțe de muncă globale și hibride. Pentru a răspunde acestei provocări, Cisco anunță disponibilitatea funcției de traducere în timp real (poate fi testată începând cu această lună) și extinderea semnificativă a selecției de limbi străine de la 10+ la peste 100.

cisco

Utilizatorii pot personaliza experiența Webex, selectând rapid și ușor limba preferată din lista celor mai frecvent utilizate limbi, cum ar fi arabă, olandeză, franceză, germană, japoneză, coreeană, mandarină, rusă, spaniolă, precum și din alte limbi, cum ar fi daneză, hindi, malaieză, turcă, vietnameză, inclusiv română. Experiența lingvistică personalizată oferă o soluție la unul dintre principalele obstacole în mediul de afaceri global – bariera lingvistică. Acum, echipele pot să comunice mai eficient, iar pentru organizații se deschid noi oportunități de a crea o forță de muncă globală mai incluzivă.

De asemenea, pentru organizații, beneficiile se reflectă atât la nivel de costuri, cât și de talente. Noua funcționalitate le permite acestora să se concentreze pe găsirea celor mai bune talente, indiferent de țara de origine sau limba maternă. Un raport recent realizat de Metrigy privind asistenții virtuali inteligenți a constatat că aproape 24% dintre participanți au întâlniri cu vorbitori de engleză non-nativi și, dintre aceștia, mai mult de jumătate au folosit servicii de traducere pentru a traduce conținutul întâlnirilor în alte limbi (suportând un cost mediu de 172 de dolari per întâlnire). Integrarea asistenților virtuali inteligenți cu capabilități de traducere reduce semnificativ sau chiar elimină în totalitate acest cost.

Caracteristicile incluzive ale Webex ajută la crearea unui mediu concurențial echitabil pentru utilizatori, indiferent de limba vorbită sau zona geografică. Traducerea în timp real reprezintă încă un pas către un viitor incluziv și o componentă importantă pentru o mai bună comunicare și colaborare între echipe. Tehnologiile AI joacă un rol esențial în oferirea unei experiențe adecvate de colaborare, alături de un mod de lucru hibrid inteligent, tuturor clienților.”, a declarat Jeetu Patel, SVP și GM Security and Applications, Cisco.

De-a lungul timpului, Webex a ajutat angajații să inoveze și să rămână productivi oriunde s-ar afla. Pe perioada pandemiei, Webex a continuat să ajute afacerile să prospere și a devenit o platformă integrantă pentru guverne, care au putut astfel să-și desfășoare activitățile de la distanță, pentru medici, care au oferit consultații pacienților în condiții de siguranță și pentru profesori, care au predat elevilor de la distanță. Este evident că modul de lucru al viitorului va presupune o combinație de interacțiuni de la distanță și la fața locului, iar munca se va desfășura într-un format hibrid. Cisco are o viziune clară a modului în care tehnologia poate ajuta clienții să atingă acest viitor astăzi, și să creeze o lume mai incluzivă pentru toți, oferind o experiență Webex mult mai bună.

Cisco 

Cisco (NASDAQ: CSCO) este liderul mondial în tehnologie care face ca Internetul să funcționeze din 1984. Oamenii, produsele și partenerii noștri ajută la conectarea sigură și la identificarea oportunităților digitale viitoare astăzi.

Cisco și sigla Cisco sunt mărci comerciale sau înregistrate ale Cisco şi/sau ale companiilor afiliate din SUA și alte țări. Puteți găsi o listă a mărcilor înregistrate Cisco la adresa www.cisco.com/go/trademarks. Mărcile înregistrate ale terților sunt deținute de proprietarii respectivi. Folosirea cuvântului partener nu presupune o relație de parteneriat între Cisco şi orice altă companie.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Cisco Webex lansează funcția de traducere în timp real, din engleză în peste 100 de limbi, inclusiv limba română
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.