Clienții Orange primesc 50 de minute internaționale la transferurile de bani prin MoneyGram

Până la 30 aprilie, clienții Orange care folosesc serviciul MoneyGram, de transfer de bani, în magazinele Orange primesc 50 de minute internaționale pe numărul lor de telefon Orange, valabile 30 de zile de la data alocării, în UE.

transfer-de-bani

Astfel, fie că se află într-un Orange shop, Orange store sau sunt prezenți la un partener Orange și depun sau retrag bani, ei vor primi automat minutele internaționale.

Reprezentantul Orange le va solicita numărul de telefon Orange și va aloca minutele internaționale, urmând ca aceștia să fie notificați printr-un SMS atunci când devin active minutele, adică în 3 zile lucrătoare de la data transferului. Mai multe detalii despre serviciu, puteți găsi pe www.orange.ro/services/transfer-de-bani/ .

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Telecom » Clienții Orange primesc 50 de minute internaționale la transferurile de bani prin MoneyGram
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.